MHP’nin hedefi en az üç milletvekili

SİYASET 29.05.2018 - 09:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2077+ kez okundu.
 

MHP’nin hedefi en az üç milletvekili

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, “İnşallah Ünyeliler ve Ordulular MHP’ye destek vererek Ordu’dan en az 3 milletvekili çıkaran bir hareket olmak istiyoruz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik iftar programı düzenledi. İftar programında konuşan MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, Birlik ve beraberlik ve kaynaşma amaçlı yaptığımız iftarımıza hepiniz hoş geldiniz. Toplantımızın amacı yönetim kurulumuzun eşlerinin de bir araya gelip tanışması,  kaynaşması ve belirli oranlarda partimize katkı sağlamaları. Bu gün 24 Haziran seçimlerinde Ünye ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sayın vekil adayımız Fazlı Yüksel'in arkasında olduğumuzu söylemek istiyoruz. MHP Ünye Teşkilatı olarak bunu ilçemizde ve Ordu'muzda başaracağına inanıyoruz” diye konuştu. Ben Ankara'da hepinize yeterim MHP 27. Dönem Ordu Milletvekili adayı Fazlı Yüksel ise, “Ordu’dan milletvekili aday adayı oldum ve 2’nci sıradan aday gösterildim. İnşallah 24 Haziran’da birbirimize destek vererek, bu işi başaracağımıza inanıyorum. Ben Ankara'da hepinize yeterim. Bunu tek başımıza değil birlikte başaracağımıza inanıyorum. Burada bulunan gerek parti yönetimindeki arkadaşlarımızla gerek üyelerimizden ve halkımızdan aldığımız destekle Ordu'yu ve Ünye'yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” şeklinde konuştu. En az Ordu'dan üç vekil çıkaracağız MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz da, “Ünye İlçe Başkanlığımızın birlik ve beraberlik iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Bilindiği üzere 24 Haziran seçimleri için MHP Ordu Milletvekilliği aday adaylığına 17 arkadaşımız müracaat etmişti. 13 Mayıs itibari ile genel merkez tarafından, Yüksek Seçim Kuruluna verilen listede 6 arkadaşımız Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı oldular. Hepsine başarılar diliyorum. Diğer listelerden farkı olan MHP’nin listesinde 2. sırada Ünyeli, ordu sevdalısı Fazlı Yüksel olmuştur. İnşallah Ünyeliler ve Ordulular MHP’ye destek vererek Ordu’dan en az 3 milletvekili çıkaran bir hareket olmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.  
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, “İnşallah Ünyeliler ve Ordulular MHP’ye destek vererek Ordu’dan en az 3 milletvekili çıkaran bir hareket olmak istiyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik iftar programı düzenledi. İftar programında konuşan MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, Birlik ve beraberlik ve kaynaşma amaçlı yaptığımız iftarımıza hepiniz hoş geldiniz. Toplantımızın amacı yönetim kurulumuzun eşlerinin de bir araya gelip tanışması,  kaynaşması ve belirli oranlarda partimize katkı sağlamaları. Bu gün 24 Haziran seçimlerinde Ünye ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sayın vekil adayımız Fazlı Yüksel'in arkasında olduğumuzu söylemek istiyoruz. MHP Ünye Teşkilatı olarak bunu ilçemizde ve Ordu'muzda başaracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Ben Ankara'da hepinize yeterim

MHP 27. Dönem Ordu Milletvekili adayı Fazlı Yüksel ise, “Ordu’dan milletvekili aday adayı oldum ve 2’nci sıradan aday gösterildim. İnşallah 24 Haziran’da birbirimize destek vererek, bu işi başaracağımıza inanıyorum. Ben Ankara'da hepinize yeterim. Bunu tek başımıza değil birlikte başaracağımıza inanıyorum. Burada bulunan gerek parti yönetimindeki arkadaşlarımızla gerek üyelerimizden ve halkımızdan aldığımız destekle Ordu'yu ve Ünye'yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

En az Ordu'dan üç vekil çıkaracağız

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz da, “Ünye İlçe Başkanlığımızın birlik ve beraberlik iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Bilindiği üzere 24 Haziran seçimleri için MHP Ordu Milletvekilliği aday adaylığına 17 arkadaşımız müracaat etmişti. 13 Mayıs itibari ile genel merkez tarafından, Yüksek Seçim Kuruluna verilen listede 6 arkadaşımız Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı oldular. Hepsine başarılar diliyorum. Diğer listelerden farkı olan MHP’nin listesinde 2. sırada Ünyeli, ordu sevdalısı Fazlı Yüksel olmuştur. İnşallah Ünyeliler ve Ordulular MHP’ye destek vererek Ordu’dan en az 3 milletvekili çıkaran bir hareket olmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.