MHP Gezilere Devam Ediyor

SİYASET 22.10.2020 - 23:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2340+ kez okundu.
 

MHP Gezilere Devam Ediyor

MHP Ünye ilçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ekibiyle birlikte gezilerine devam ediyor.
    Genel merkez tarafından atanan ve ardından geçtiğimiz hafta seçimle bilikte mazbatasını alan ilçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ekibi ile birlikte vatandaşla buluşmalarına devam ediyor.   Her kesimden insanla buluşan ve dertleri ile dertlenen başkan Hacıimamoğlu’nun bugünkü durağı ise Tekkiraz mahallesinde muhtarlar ile bir araya geldi.   Memleket ve İnsanlarımız için yapılacak ne varsa yapmaya hazırız diyen MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu “Bize bu görevi verenler, yurdumun İnsanına hizmet et, onların gönüllerine gir, dertleri ile ilgilen çözüm üret diyerek bu göreve layık görüldük. Bu destur ile yola çıktık ve gezilerimize bu mihbarda devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.
MHP Ünye ilçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ekibiyle birlikte gezilerine devam ediyor.

 

 

Genel merkez tarafından atanan ve ardından geçtiğimiz hafta seçimle bilikte mazbatasını alan ilçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ekibi ile birlikte vatandaşla buluşmalarına devam ediyor.

 

Her kesimden insanla buluşan ve dertleri ile dertlenen başkan Hacıimamoğlu’nun bugünkü durağı ise Tekkiraz mahallesinde muhtarlar ile bir araya geldi.

 

Memleket ve İnsanlarımız için yapılacak ne varsa yapmaya hazırız diyen MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu “Bize bu görevi verenler, yurdumun İnsanına hizmet et, onların gönüllerine gir, dertleri ile ilgilen çözüm üret diyerek bu göreve layık görüldük. Bu destur ile yola çıktık ve gezilerimize bu mihbarda devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.