Meteoroloji uyardı! Rüzgar Geliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 04.01.2019 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2661+ kez okundu.
 

Meteoroloji uyardı! Rüzgar Geliyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü akşam saatlerinde etkili olması beklenen rğzgara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün ilgi uyarısında, rüzgarın bu akşam saatlerinden sonra yarın akşam saatlerine kadar İlimiz çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) vefatına (60-75 km/saat), yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir. Rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi vb.) karşı, gerekli tedbirlerin alınarak hazırlıklı olunması. Can ve mal kaybıma ödenmesi için halkımızın uyarılması gerekmektedir.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü akşam saatlerinde etkili olması beklenen rğzgara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün ilgi uyarısında, rüzgarın bu akşam saatlerinden sonra yarın akşam saatlerine kadar İlimiz çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) vefatına (60-75 km/saat), yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir.

Rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi vb.) karşı, gerekli tedbirlerin alınarak hazırlıklı olunması. Can ve mal kaybıma ödenmesi için halkımızın uyarılması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.