Mesudiye İlçe Kongresi Yapıldı , İlçe Başkanlığına Aydın Gündoğdu Seçildi

SİYASET 26.09.2020 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1567+ kez okundu.
 

Mesudiye İlçe Kongresi Yapıldı , İlçe Başkanlığına Aydın Gündoğdu Seçildi

AK PARTİ Mesudiye İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı.
Kongreye , Milletvekili, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı,  İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve partililer katıldı.       Kongre Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar,  Divan Başkan Yardımcılığına, İl Başkan Yardımcısı Muhittin Konca , Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi  Ömer Bilgin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur İnce , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Gündoğdu  yaptı.       Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Başarslan’ın aday olmadığı kongreye tek liste ile gidildi. AK Parti Mesudiye İlçe Başkanlığına daha önce 2 dönem Üçyol Belde Belediye Başkanlığı 1 Dönem Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan Aydın Gündoğdu seçildi. Aydın Gündoğdu’nun Listesi şu isimlerden oluştu;  Başkan Aydın Gündoğdu,  Mustafa Yılmaz, Mehmet Ali Poyraz, Mahmut Şahin, Birol Yılmaz, Ahmet Sevim, Nebahat Yılmaz,Nihat Dursun erim, Fatma Yılmaz,Sevtaç Anı Kaya,Mutlu Tekin,Emrah Tuncer , Dedem Betül Kaya,Çağatay Başaran,Musa Furkan Başarslan seçildi.       İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; ÇETİN DOĞA ŞARTLARINDA NASIL HİZMET EDİLİRMİŞ GELSİNLER KARADENİZ AKDENİZ YOLUNDA GÖRSÜNLER       Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Halit Tomakin, Karadeniz-Akdeniz yolundan geçerken insanın göğsünün kabardığını , onur ve gururunun arttığını , yüreğinin devlete olan güvenini pekiştirdiğini ifade ederek, AK PARTİ’nin hizmetlerini görmek isteyenler gelsinler Mesudiye ye baksınlar şu dağlara taşlara , baksınlar çetin doğa şartlarında nasıl hizmet edilirmiş gelsinler görsünler , bu nasıl yollar yapılmış, bu tüneller o geçit vermez dağları delmiş geçmiş, çetin doğa şartları nasılda AK PARTİ ile dize gelmiş gören gözleri buralara bakmaya ve hizmetleri görmeye davet ediyorum dedi.         GÖLKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI , İLÇE BAŞKANLIĞINA YAŞAR YILMAZ  SEÇİLDİ       AK PARTİ Gölköy  İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye , Milletvekili, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı,  İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve Çok sayıda vatandaşlar  katıldı.       Kongre Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar,  Divan Başkan Yardımcılığını, İl Başkan Yardımcısı Muhittin Konca , Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Kurucu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur İnce , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Ömerustaoğlu  yaptı.       Mevcut  İlçe Başkanı  Yaşar Yılmaz  kongreye tek liste ile girdi.Yaşar Yılmaz Başkanlığında ki Liste şu isimlerden oluştu;  Başkan Yaşar Yılmaz, Sedat Yücel , Tekin Çelik,Süleyman Erkoç,Semih Karagöz,Tuğba Avcı,Ayhan Avcı,Nuray Çakır, Muammer Pamuk,Tuğçe Atıcı,Servet Çlenek, Kayhan Erkoç,Mustafa Çakıcı,Fahri Koç,Ömer Ömerustaoğlu dan oluştu.      
AK PARTİ Mesudiye İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı.

Kongreye , Milletvekili, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı,  İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve partililer katıldı.

 

 

 

Kongre Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar,  Divan Başkan Yardımcılığına, İl Başkan Yardımcısı Muhittin Konca , Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi  Ömer Bilgin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur İnce , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Gündoğdu  yaptı.

 

 

 

Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Başarslan’ın aday olmadığı kongreye tek liste ile gidildi. AK Parti Mesudiye İlçe Başkanlığına daha önce 2 dönem Üçyol Belde Belediye Başkanlığı 1 Dönem Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan Aydın Gündoğdu seçildi. Aydın Gündoğdu’nun Listesi şu isimlerden oluştu;  Başkan Aydın Gündoğdu,  Mustafa Yılmaz, Mehmet Ali Poyraz, Mahmut Şahin, Birol Yılmaz, Ahmet Sevim, Nebahat Yılmaz,Nihat Dursun erim, Fatma Yılmaz,Sevtaç Anı Kaya,Mutlu Tekin,Emrah Tuncer , Dedem Betül Kaya,Çağatay Başaran,Musa Furkan Başarslan seçildi.

 

 

 

İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; ÇETİN DOĞA ŞARTLARINDA NASIL HİZMET EDİLİRMİŞ GELSİNLER KARADENİZ AKDENİZ YOLUNDA GÖRSÜNLER

 

 

 

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Halit Tomakin, Karadeniz-Akdeniz yolundan geçerken insanın göğsünün kabardığını , onur ve gururunun arttığını , yüreğinin devlete olan güvenini pekiştirdiğini ifade ederek, AK PARTİ’nin hizmetlerini görmek isteyenler gelsinler Mesudiye ye baksınlar şu dağlara taşlara , baksınlar çetin doğa şartlarında nasıl hizmet edilirmiş gelsinler görsünler , bu nasıl yollar yapılmış, bu tüneller o geçit vermez dağları delmiş geçmiş, çetin doğa şartları nasılda AK PARTİ ile dize gelmiş gören gözleri buralara bakmaya ve hizmetleri görmeye davet ediyorum dedi.

 

 

 

 

GÖLKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI , İLÇE BAŞKANLIĞINA YAŞAR YILMAZ  SEÇİLDİ

 

 

 

AK PARTİ Gölköy  İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye , Milletvekili, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı,  İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve Çok sayıda vatandaşlar  katıldı.

 

 

 

Kongre Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar,  Divan Başkan Yardımcılığını, İl Başkan Yardımcısı Muhittin Konca , Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Kurucu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur İnce , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Ömerustaoğlu  yaptı.

 

 

 

Mevcut  İlçe Başkanı  Yaşar Yılmaz  kongreye tek liste ile girdi.Yaşar Yılmaz Başkanlığında ki Liste şu isimlerden oluştu;  Başkan Yaşar Yılmaz, Sedat Yücel , Tekin Çelik,Süleyman Erkoç,Semih Karagöz,Tuğba Avcı,Ayhan Avcı,Nuray Çakır, Muammer Pamuk,Tuğçe Atıcı,Servet Çlenek, Kayhan Erkoç,Mustafa Çakıcı,Fahri Koç,Ömer Ömerustaoğlu dan oluştu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.