Mesudiye'de 100 Dönüm Orman Yandı

ASAYİŞ 19.10.2020 - 11:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1712+ kez okundu.
 

Mesudiye'de 100 Dönüm Orman Yandı

Mesudiye’de ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
Mesudiye’nin Üçyol Mahallesi’ndeki Meydandüzü Yaylası’nda bulunan ormanlık alanda, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ormandan yükselen duman ve alevleri gören çevre sakinleri, durumu yetkililere bildirdi. Yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi.  Ekipler, çalışamaları sonucu yangın kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatılırken, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, yangının 100 dönümü aşkın alanda etkili olduğunu söyledi. Başkan Gül, "Yangın kontrol altına alındı. Yangın 100 dönümü aşkın bir alanda etkili oldu. Şu an soğutma çalışmaları yapılıyor" dedi. Öte yandan yangının bölgede başladığı o anlar da, çevredeki vatandaşın cep telefonunu kamerasınca görüntülendi. Görüntüde, alevlerin hızla büyüdüğü, vatandaşların alevleri söndürmek için verdiği çaba görülüyor.
Mesudiye’de ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Mesudiye’nin Üçyol Mahallesi’ndeki Meydandüzü Yaylası’nda bulunan ormanlık alanda, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ormandan yükselen duman ve alevleri gören çevre sakinleri, durumu yetkililere bildirdi. Yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi.  Ekipler, çalışamaları sonucu yangın kontrol altına alındı.

Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatılırken, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, yangının 100 dönümü aşkın alanda etkili olduğunu söyledi. Başkan Gül, "Yangın kontrol altına alındı. Yangın 100 dönümü aşkın bir alanda etkili oldu. Şu an soğutma çalışmaları yapılıyor" dedi.

Öte yandan yangının bölgede başladığı o anlar da, çevredeki vatandaşın cep telefonunu kamerasınca görüntülendi. Görüntüde, alevlerin hızla büyüdüğü, vatandaşların alevleri söndürmek için verdiği çaba görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.