Mekke'nin Fethi'ne davet!

BÖLGE GÜNDEMİ 29.12.2019 - 17:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1630+ kez okundu.
 

Mekke'nin Fethi'ne davet!

Ünye AGD 'den (Anadolu Gençlik Derneği) tarafından düzenlenen Mekke'nin Fethi ve Liseler arası Siyer-i Nebi yarışması ödül törenine vatandaşlar davet edildi.
Konuyla ilgili AGD Ünye İlçe Başkanı Kenan Ölmez şu açıklamalarda bulundu; "Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 81 il ve muhtelif ilçelerde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in gönüller fethi gerçekleştirerek, kan dökmeden gerçekleştirdiği Mekke'nin fethinin 1389. Yıldönümü münasebetiyle İslam'ın barış ve sevgi dini olduğunu yeniden hatırlamak ve genç nesillere hatırlatmak maksadıyla bir program düzenleyeceğiz. Programımızda Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sefa Arslan'ın Kuranı Kerim tilaveti, Mekke'nin Fethiyle alakalı sinevizyon gösterimiz, konuyla alakalı konuşmasını gerçekleştirecek olan Eğitimci ve İlahiyatçı Kadir Acar'ın sunumu, ezgi ve marşlarıyla Grup Çağrı, Siyeri Nebi yarışması 2019 un ödül töreni ve sürprizler olacaktır. Bu vesileyle kıymetli Ünyeli hemşehrilerimizi 31 Aralık 2019 Salı günü  saat 19:30 da Halil Efendi Sosyal Tesisleri B salonda düzenleyeceğimiz  Mekke'nin Fethi programına davet eder, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım." 
Ünye AGD 'den (Anadolu Gençlik Derneği) tarafından düzenlenen Mekke'nin Fethi ve Liseler arası Siyer-i Nebi yarışması ödül törenine vatandaşlar davet edildi.

Konuyla ilgili AGD Ünye İlçe Başkanı Kenan Ölmez şu açıklamalarda bulundu;

"Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 81 il ve muhtelif ilçelerde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in gönüller fethi gerçekleştirerek, kan dökmeden gerçekleştirdiği Mekke'nin fethinin 1389. Yıldönümü münasebetiyle İslam'ın barış ve sevgi dini olduğunu yeniden hatırlamak ve genç nesillere hatırlatmak maksadıyla bir program düzenleyeceğiz.

Programımızda Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sefa Arslan'ın Kuranı Kerim tilaveti, Mekke'nin Fethiyle alakalı sinevizyon gösterimiz, konuyla alakalı konuşmasını gerçekleştirecek olan Eğitimci ve İlahiyatçı Kadir Acar'ın sunumu, ezgi ve marşlarıyla Grup Çağrı, Siyeri Nebi yarışması 2019 un ödül töreni ve sürprizler olacaktır.

Bu vesileyle kıymetli Ünyeli hemşehrilerimizi 31 Aralık 2019 Salı günü  saat 19:30 da Halil Efendi Sosyal Tesisleri B salonda düzenleyeceğimiz  Mekke'nin Fethi programına davet eder, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.