Mazot-Gübre desteğinde son tarih 30 Haziran

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2018 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1162+ kez okundu.
 

Mazot-Gübre desteğinde son tarih 30 Haziran

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, 2018 yılı mazot-gübre desteği güncelleme işlemlerinin 30 Haziran 2018 tarihinde sona ereceğini ifade ederek güncelleme işlemlerini yapmayan üreticilerin ellerini çabuk tutmalarını istedi.
2018 yılı mazot-gübre desteği güncelleme işlemlerinin 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor. Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, gazetemize özel yaptığı açıklamada üreticilere çağrıda bulunarak güncellemeleri yapmalarını istedi. -“Üreticilerimize ulaşmaya çalışıyoruz”- Üreticilerin destekten yararlanmalarını istediklerini belirten Sarıkahraman, “2018 yılına ait mazot-gübre desteği güncelleme işlemleri 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle sona eriyor. Üreticilerimizin devletimizin bu desteğinden yararlanabilmeleri için bu tarihe kadar Ziraat Odamıza gelmelerini istiyoruz. Diğer taraftan biz incelemeler yaparak yaptırmayan üreticilerimize ulaşmaya çalışıyoruz.” dedi. -“İnşallah alınan bu destekler yerinde kullanılır”- Alınan desteğin ürün ve bahçede değerlendirmek açısından önemi olduğunu ifade eden Sarıkahraman, şöyle konuştu: "İnşallah alınan bu destekler yerinde kullanılır. Diğer taraftan ödenen desteği üreticimiz bu alanlarda kullanırsa üründe verim ve kaliteyi arttırırız. Dolayısıyla birimde de maliyeti düşürmüş oluruz. Biz devletimizin vermiş olduğu desteği fındık ürününde ve arazinin üzerinde değil de başka amaçlarla kullanırsak o zaman yapılan desteğin bir anlamı olmaz."  
Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, 2018 yılı mazot-gübre desteği güncelleme işlemlerinin 30 Haziran 2018 tarihinde sona ereceğini ifade ederek güncelleme işlemlerini yapmayan üreticilerin ellerini çabuk tutmalarını istedi.

2018 yılı mazot-gübre desteği güncelleme işlemlerinin 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor. Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, gazetemize özel yaptığı açıklamada üreticilere çağrıda bulunarak güncellemeleri yapmalarını istedi.

-“Üreticilerimize ulaşmaya çalışıyoruz”-

Üreticilerin destekten yararlanmalarını istediklerini belirten Sarıkahraman, “2018 yılına ait mazot-gübre desteği güncelleme işlemleri 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle sona eriyor. Üreticilerimizin devletimizin bu desteğinden yararlanabilmeleri için bu tarihe kadar Ziraat Odamıza gelmelerini istiyoruz. Diğer taraftan biz incelemeler yaparak yaptırmayan üreticilerimize ulaşmaya çalışıyoruz.” dedi.

-“İnşallah alınan bu destekler yerinde kullanılır”-

Alınan desteğin ürün ve bahçede değerlendirmek açısından önemi olduğunu ifade eden Sarıkahraman, şöyle konuştu:

"İnşallah alınan bu destekler yerinde kullanılır. Diğer taraftan ödenen desteği üreticimiz bu alanlarda kullanırsa üründe verim ve kaliteyi arttırırız. Dolayısıyla birimde de maliyeti düşürmüş oluruz. Biz devletimizin vermiş olduğu desteği fındık ürününde ve arazinin üzerinde değil de başka amaçlarla kullanırsak o zaman yapılan desteğin bir anlamı olmaz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.