Mahallelerdeki yol açma çalışmaları sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2019 - 09:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2052+ kez okundu.
 

Mahallelerdeki yol açma çalışmaları sürüyor

Ünye’de aralıklı olarak devam eden sağanak sonrası üst bölgelerde yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle Ünye ve Ordu Büyükşehir Belediyesi koordineli olarak yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Ünye’de aralıklı olarak devam eden sağanak yağmur Hanyanı, Yavi, Çatak, Erenyurt, Yenikent ve Üçpınar mahallerinde yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi koordineli olarak yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Ünye’de aralıklı olarak etkili olan sağanak yağmur dolayısıyla Hanyanı, Yavi, Çatak, Erenyurt, Yenikent ve Üçpınar mahallerinde yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle yolu ulaşıma açma çalışmaları sürüyor. Buna göre, Yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle yol açma çalışmaları, Hanyanı Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 Greyder, 1 kamyon ile Yavi Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 Greyder, 1 kamyon ile Erenyurt mahallesinde 1 Beko Loder, 1 Greyder, 2 kamyon ile Yenikent Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 kamyon ile Üçpınar Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 kamyon ile çalışmalar devam ediyor.   Yol açma çalışmaları Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak  devam ederken Ünye’de kapalı yol bulunmuyor. Çalışmalarda 5 adet Beko Loder, 3 adet greyder ve 6 adet kamyon olmak üzere toplam 14 araç çalışıyor. 
Ünye’de aralıklı olarak devam eden sağanak sonrası üst bölgelerde yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle Ünye ve Ordu Büyükşehir Belediyesi koordineli olarak yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Ünye’de aralıklı olarak devam eden sağanak yağmur Hanyanı, Yavi, Çatak, Erenyurt, Yenikent ve Üçpınar mahallerinde yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi koordineli olarak yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Ünye’de aralıklı olarak etkili olan sağanak yağmur dolayısıyla Hanyanı, Yavi, Çatak, Erenyurt, Yenikent ve Üçpınar mahallerinde yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle yolu ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.

Buna göre, Yollarda oluşan heyelanlar sebebiyle yol açma çalışmaları, Hanyanı Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 Greyder, 1 kamyon ile Yavi Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 Greyder, 1 kamyon ile Erenyurt mahallesinde 1 Beko Loder, 1 Greyder, 2 kamyon ile Yenikent Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 kamyon ile Üçpınar Mahallesinde 1 Beko Loder, 1 kamyon ile çalışmalar devam ediyor.

 

Yol açma çalışmaları Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak  devam ederken Ünye’de kapalı yol bulunmuyor. Çalışmalarda 5 adet Beko Loder, 3 adet greyder ve 6 adet kamyon olmak üzere toplam 14 araç çalışıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.