Liselilere meslek tanıtım programı...

EĞİTİM 22.12.2019 - 15:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1885+ kez okundu.
 

Liselilere meslek tanıtım programı...

Ordu İŞKUR İl Müdürlüğü ve Ordu Mali Müşavirler Odası, Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Meslekleri Tanıtıyoruz" programı düzenledi.
Ordu İŞKUR İl Müdürlüğünün, Zuver Kaya Teknik ve Anadolu Lisesinde Düzenlediği "Meslekleri Tanıtıyoruz" Programa Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez, İşkur İl Müdür Yardımcısı Kayhan Kara, İşkur Şube Müdürü Ömer Yafes Demir, İş ve Meslek Danışmanları Özge Yüksel ve Didem Aktaç Katıldı. Okul toplantı salonunda düzenlenen programda Oda Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ; “Mali Müşavirlik Mesleğini" öğrencilere tanıttılar.  Mesleği tanıtmak için yorulmamak lazım...   Programda konuşma yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Hangi mesleği icra ederseniz edin bir tane altın kural vardır, önce iyi insan olmak gerekiyor. Muhasebecilik mali müşavirlik mesleği çok önemli bir meslektir. Devletin bütçesinin gelirleri mali müşavirler tarafından oluşturuyor. Türkiye’de yaklaşık 111 bin mali müşavir var. Sizler geleceğin Mali Müşavirleri, geleceğin nitelikli muhasebe ara elemanlarısınız. Bunun için çok çalışmalısınız. Hayatınızda farkındalık yaratmalısınız ki sonuçlar sizleri sevindirsin. Bize bu imkânı sağlayan İŞKUR İl Müdürümüz İsa Kaymak, İl Müdür Yardımcımız Kayhan Kara, Okul Müdürümüz Çiğdem Çolak; Değerli Muhasebe Hocalarımız İlhan Yılmaz, Sebahat Özyılmaz, Sülün Çelik, Halil İbrahim Kırca ve toplantıya katılan değerli öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyor. Hepinize başarılı bir öğrenim hayatı diliyorum.” dedi. 
Ordu İŞKUR İl Müdürlüğü ve Ordu Mali Müşavirler Odası, Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Meslekleri Tanıtıyoruz" programı düzenledi.

Ordu İŞKUR İl Müdürlüğünün, Zuver Kaya Teknik ve Anadolu Lisesinde Düzenlediği "Meslekleri Tanıtıyoruz" Programa Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez, İşkur İl Müdür Yardımcısı Kayhan Kara, İşkur Şube Müdürü Ömer Yafes Demir, İş ve Meslek Danışmanları Özge Yüksel ve Didem Aktaç Katıldı.

Okul toplantı salonunda düzenlenen programda Oda Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ; “Mali Müşavirlik Mesleğini" öğrencilere tanıttılar. 

Mesleği tanıtmak için yorulmamak lazım...

 

Programda konuşma yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Hangi mesleği icra ederseniz edin bir tane altın kural vardır, önce iyi insan olmak gerekiyor. Muhasebecilik mali müşavirlik mesleği çok önemli bir meslektir. Devletin bütçesinin gelirleri mali müşavirler tarafından oluşturuyor. Türkiye’de yaklaşık 111 bin mali müşavir var. Sizler geleceğin Mali Müşavirleri, geleceğin nitelikli muhasebe ara elemanlarısınız. Bunun için çok çalışmalısınız. Hayatınızda farkındalık yaratmalısınız ki sonuçlar sizleri sevindirsin. Bize bu imkânı sağlayan İŞKUR İl Müdürümüz İsa Kaymak, İl Müdür Yardımcımız Kayhan Kara, Okul Müdürümüz Çiğdem Çolak; Değerli Muhasebe Hocalarımız İlhan Yılmaz, Sebahat Özyılmaz, Sülün Çelik, Halil İbrahim Kırca ve toplantıya katılan değerli öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyor. Hepinize başarılı bir öğrenim hayatı diliyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.