Kum Futbol Turnuvası sona erdi

SPOR 29.07.2018 - 23:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2184+ kez okundu.
 

Kum Futbol Turnuvası sona erdi

Ünye Belediyesi 19. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında organize edilen Kum Futbol Turnuvası sona erdi.
Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 19.su düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında ilçe sahilinde Kum Futbol Turnuvası’nın final maçı oynandı. Dünyada Brezilya dışında sadece Ünye’de gece yapılan kum futbol turnuvasında vatandaşlar plaj futbolunu heyecanla izledi. Final maçı öncesinde Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) 2017-2018 Futbol Ligi’nde oynamış oyunculardan oluşan TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının ardından Kum Futbol Turnuvası final maçı Cem İddia ve Müezzinoğlu arasında oynandı. Turnuvanın finalisti 6-3’lük skorla Cem İddia Takımı oldu. Kupa töreni öncesinde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Ordu’muzun hatta Türkiye’mizin bir değeri olan plaj futbol turnuvası bugün final maçı ile sona erdi. Keyifle izledik. Final oynayan takımlarımızı ve bir ay boyunca burada mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyoruz. Ünye’mizde gerçekten çok güzel spor faaliyetleri yapılıyor. Bu faaliyetlere destek olan başta Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ekibine ve bu organizasyonda emeği geçen görünmez kahramanlara teşekkür ediyorum. ” dedi. Turnuvanın final maçı sonrasında düzenlenen kupa töreninde ‘En Centilmen Futbolcu  Adem Bölükbaş ve Aytaç Aydemir’e ‘En Centilmen Takım’ Ünye Veteranlar ve Köroğlu Kuyumcu takımı  ile turnuvada birinci olan Cem İddia, ikinci olan Müezzinoğlu ve üçüncü olan Loca Cafe  takımlarına kupaları takdim edildi. Ödül törenine Ünye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, , Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Amatör Kulüp Başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  
Ünye Belediyesi 19. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında organize edilen Kum Futbol Turnuvası sona erdi.

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 19.su düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında ilçe sahilinde Kum Futbol Turnuvası’nın final maçı oynandı.

Dünyada Brezilya dışında sadece Ünye’de gece yapılan kum futbol turnuvasında vatandaşlar plaj futbolunu heyecanla izledi.

Final maçı öncesinde Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) 2017-2018 Futbol Ligi’nde oynamış oyunculardan oluşan TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması gösteri maçı yaptı.

Gösteri maçının ardından Kum Futbol Turnuvası final maçı Cem İddia ve Müezzinoğlu arasında oynandı. Turnuvanın finalisti 6-3’lük skorla Cem İddia Takımı oldu.

Kupa töreni öncesinde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Ordu’muzun hatta Türkiye’mizin bir değeri olan plaj futbol turnuvası bugün final maçı ile sona erdi. Keyifle izledik. Final oynayan takımlarımızı ve bir ay boyunca burada mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyoruz. Ünye’mizde gerçekten çok güzel spor faaliyetleri yapılıyor. Bu faaliyetlere destek olan başta Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ekibine ve bu organizasyonda emeği geçen görünmez kahramanlara teşekkür ediyorum. ” dedi.

Turnuvanın final maçı sonrasında düzenlenen kupa töreninde ‘En Centilmen Futbolcu  Adem Bölükbaş ve Aytaç Aydemir’e ‘En Centilmen Takım’ Ünye Veteranlar ve Köroğlu Kuyumcu takımı  ile turnuvada birinci olan Cem İddia, ikinci olan Müezzinoğlu ve üçüncü olan Loca Cafe  takımlarına kupaları takdim edildi.

Ödül törenine Ünye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, , Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Amatör Kulüp Başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.