Küçük Ömer Faruk, gözyaşlarıyla toprağa verildi

ASAYİŞ 08.07.2018 - 22:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1612+ kez okundu.
 

Küçük Ömer Faruk, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası annesini “Anne üzülme benim bir şeyim yok” diyerek teselli eden ve hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası annesini “Anne üzülme benim bir şeyim yok” diyerek teselli eden ve ardından hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, Samsun Terme Akçay’da baba evinde alınan helalliğin ve kılınan cenaze namazının ardından memleketi Çaybaşı’nın İçeribükü Mahallesi Kozluk Mevkii’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi’nde 4 Temmuz 2018 Çarşamba akşamı meydana gelen kazada sokak üzerinde yolcu indiren ticari aracın arkasında oluşan trafiği beklemeyerek sol şeritten giden ticari araç, yolcu indiren aracın önünden yola çıkan Ömer Faruk Odabaşını görmeyerek çarptı. Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşların iddiasına göre, aracın çarpmasıyla yerde kalan küçük Ömer Faruk bir müddet aracın altında sürüklenirken, sürücü çevredeki vatandaşların uyarısıyla aracını durdurdu. Sokağın başında bulunan ve kaza yerine gelen özel bir polikliniğin ambulansı ilk müdahaleyi yaparken, Ömer Faruk Odabaşı daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede iç kanaması olduğu tespit edilen küçük çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Son sözleri “Benim bir şeyim yok üzülme anne" oldu Küçük çocuk kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sedye ile ambulansa bindirilirken üzüntüden ağlayan annesine “Anne üzülme benim bir şeyim yok” dedi. Küçük Ömer Faruk’un iç kanamaya bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. Küçük çocuğa çarparak ölümüne neden olan sürücü polis ekiplerince gözaltına alındı. Futbol okuluna gitmeye hazırlandığı öğrenildi Kaza yerine yakın bir yerde çalışan Ömer Faruk Odabaşı’nın babası Murat Odabaşı’nın (38), aynı zamanda Süper Amatör Lig’de mücadele eden Turgutreisspor’da da uzun yıllardır forma giydiği öğrenildi.  Küçük Ömer Faruk’un da babasının yolundan giderek futbolu çok sevdiği ve kaza geçirmeden önce futbol okuluna gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Basri Odabaşı’nın torunu, Cihan Odabaşı’nın yeğeni, Murat Odabaşı’nın oğlu 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, Samsun Terme ilçesi Gökçeağaç Mahallesi Yontaş Mevkii’nde baba evinde alınan helalliğin ardından Sahil Evler Camii’nde Cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından memleketi Çaybaşı ilçesi İçeribükü Mahallesi Kozluk Mevkii’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.  
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası annesini “Anne üzülme benim bir şeyim yok” diyerek teselli eden ve hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası annesini “Anne üzülme benim bir şeyim yok” diyerek teselli eden ve ardından hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, Samsun Terme Akçay’da baba evinde alınan helalliğin ve kılınan cenaze namazının ardından memleketi Çaybaşı’nın İçeribükü Mahallesi Kozluk Mevkii’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi’nde 4 Temmuz 2018 Çarşamba akşamı meydana gelen kazada sokak üzerinde yolcu indiren ticari aracın arkasında oluşan trafiği beklemeyerek sol şeritten giden ticari araç, yolcu indiren aracın önünden yola çıkan Ömer Faruk Odabaşını görmeyerek çarptı.

Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşların iddiasına göre, aracın çarpmasıyla yerde kalan küçük Ömer Faruk bir müddet aracın altında sürüklenirken, sürücü çevredeki vatandaşların uyarısıyla aracını durdurdu.

Sokağın başında bulunan ve kaza yerine gelen özel bir polikliniğin ambulansı ilk müdahaleyi yaparken, Ömer Faruk Odabaşı daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede iç kanaması olduğu tespit edilen küçük çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son sözleri “Benim bir şeyim yok üzülme anne" oldu

Küçük çocuk kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sedye ile ambulansa bindirilirken üzüntüden ağlayan annesine “Anne üzülme benim bir şeyim yok” dedi. Küçük Ömer Faruk’un iç kanamaya bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Küçük çocuğa çarparak ölümüne neden olan sürücü polis ekiplerince gözaltına alındı.

Futbol okuluna gitmeye hazırlandığı öğrenildi

Kaza yerine yakın bir yerde çalışan Ömer Faruk Odabaşı’nın babası Murat Odabaşı’nın (38), aynı zamanda Süper Amatör Lig’de mücadele eden Turgutreisspor’da da uzun yıllardır forma giydiği öğrenildi.  Küçük Ömer Faruk’un da babasının yolundan giderek futbolu çok sevdiği ve kaza geçirmeden önce futbol okuluna gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Basri Odabaşı’nın torunu, Cihan Odabaşı’nın yeğeni, Murat Odabaşı’nın oğlu 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, Samsun Terme ilçesi Gökçeağaç Mahallesi Yontaş Mevkii’nde baba evinde alınan helalliğin ardından Sahil Evler Camii’nde Cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından memleketi Çaybaşı ilçesi İçeribükü Mahallesi Kozluk Mevkii’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.