Kübalı Yıldız Oyuncu Akkuş Belediyespor’da

SPOR 01.06.2021 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1383+ kez okundu.
 

Kübalı Yıldız Oyuncu Akkuş Belediyespor’da

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales’i transfer etti.
Erkekler Voleybol 1. Lig’inde geçtiğimiz sezonun flaş takımı Akkuş Belediyespor yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta Baş Antrenör Mehmet Aydın ile sözleşme yenileyen Akkuş Belediyespor, Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales’i transfer etti.     İtalya, Romanya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerin yanı sıra Küba milli takımında da forma giyen Hiroshi, Akkuş Belediyespor’u geçtiğimiz yıl yakından takip ettiğini ve adını sıkça duyduğunu belirterek, “Akkuş Belediyespor geçtiğimiz yıl Efeler Ligi’ni son maçta kaybetti. Adını sıkça duyduğum hedefleri olan başarılı bir takım. Bu sezon Efeler Ligi hedefine ulaşabilmek için işi daha sıkı tutuyorlar. Ben de bu başarıda yer almak ve başarıya katkı sağlamak için Akkuş Belediyespor ile anlaştım” dedi.     1990 doğumlu olan olarak Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales, 196 cm boyunda. İtalya, Romanya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’de Sorgun Belediyespor’da oynayan oyuncu Küba milli takımında da forma giydi.        
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales’i transfer etti.

Erkekler Voleybol 1. Lig’inde geçtiğimiz sezonun flaş takımı Akkuş Belediyespor yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta Baş Antrenör Mehmet Aydın ile sözleşme yenileyen Akkuş Belediyespor, Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales’i transfer etti.

 

 

İtalya, Romanya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerin yanı sıra Küba milli takımında da forma giyen Hiroshi, Akkuş Belediyespor’u geçtiğimiz yıl yakından takip ettiğini ve adını sıkça duyduğunu belirterek, “Akkuş Belediyespor geçtiğimiz yıl Efeler Ligi’ni son maçta kaybetti. Adını sıkça duyduğum hedefleri olan başarılı bir takım. Bu sezon Efeler Ligi hedefine ulaşabilmek için işi daha sıkı tutuyorlar. Ben de bu başarıda yer almak ve başarıya katkı sağlamak için Akkuş Belediyespor ile anlaştım” dedi.

 

 

1990 doğumlu olan olarak Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales, 196 cm boyunda. İtalya, Romanya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’de Sorgun Belediyespor’da oynayan oyuncu Küba milli takımında da forma giydi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.