Korona virüsü şüphesiyle ikinci ölüm

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.04.2020 - 15:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2420+ kez okundu.
 

Korona virüsü şüphesiyle ikinci ölüm

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüsü tanısıyla tedavi altına alınan M.Ö. (82) isimli bir kadın, hayatını kaybetti.
Alınan bilgilere göre; Altınordu ilçesi Delikkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı M.Ö. (82), bir hafta önce öksürük ve gribal şikayetleri üzerine Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Burada tedavi altına alınan M.Ö., doktorların yatış önerisini kabul etmeyerek evine gitti. Bu kez nefes darlığı şikayetiyle acil servise başvuran M.Ö., korona virüs tanısı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. M.Ö., yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. M.Ö., Delikkaya Mahallesi’nde tedbirler altında toprağa verildi. Öte yandan M.Ö.’nün korona virüsü testinin sonucunun ulaşmadığı öğrenildi.
Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüsü tanısıyla tedavi altına alınan M.Ö. (82) isimli bir kadın, hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre; Altınordu ilçesi Delikkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı M.Ö. (82), bir hafta önce öksürük ve gribal şikayetleri üzerine Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Burada tedavi altına alınan M.Ö., doktorların yatış önerisini kabul etmeyerek evine gitti. Bu kez nefes darlığı şikayetiyle acil servise başvuran M.Ö., korona virüs tanısı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. M.Ö., yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. M.Ö., Delikkaya Mahallesi’nde tedbirler altında toprağa verildi.

Öte yandan M.Ö.’nün korona virüsü testinin sonucunun ulaşmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.