Korgan ve Kumru'dan Niksar'a az kaldı

BÖLGE GÜNDEMİ 03.09.2019 - 11:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2120+ kez okundu.
 

Korgan ve Kumru'dan Niksar'a az kaldı

Korgan ilçesinden Niksar'a ulaşacak yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda son 6 km'lik bir bölümün kaldığı ifade edildi.
Diğer taraftan Kumru ilçesinden Niksar'a bağlanacak yol çalışmalarına da hızla devam edildiği belirtildi. Korgan-Niksar Yolu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yapım çalışmalarında sona gelindiğini aktararak “Son 6 kilometrelik bir bölüm kaldı. Bu kısım da en kısa süre içinde bitirilerek Korgan Niksar Yolu hemşehrilerimizin hizmetine açılacak. Kumru-Niksar yolu da yapılıyor   Kumru-Niksar yolumuzda da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu yollar ile İç Anadolu, Karadeniz’e bağlanmış olacak. AK Parti iktidarları ile başlayan yol atılımları devam ediyor. Devletimiz gece gündüz milletimizin hizmetinde çalışıyor.”
Korgan ilçesinden Niksar'a ulaşacak yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda son 6 km'lik bir bölümün kaldığı ifade edildi.

Diğer taraftan Kumru ilçesinden Niksar'a bağlanacak yol çalışmalarına da hızla devam edildiği belirtildi.

Korgan-Niksar Yolu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yapım çalışmalarında sona gelindiğini aktararak “Son 6 kilometrelik bir bölüm kaldı. Bu kısım da en kısa süre içinde bitirilerek Korgan Niksar Yolu hemşehrilerimizin hizmetine açılacak.
Kumru-Niksar yolu da yapılıyor

 

Kumru-Niksar yolumuzda da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu yollar ile İç Anadolu, Karadeniz’e bağlanmış olacak. AK Parti iktidarları ile başlayan yol atılımları devam ediyor. Devletimiz gece gündüz milletimizin hizmetinde çalışıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.