Komedyen Gökbakar'dan siyanürle altın aramaya tepki

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.10.2019 - 23:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2309+ kez okundu.
 

Komedyen Gökbakar'dan siyanürle altın aramaya tepki

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da Fatsa’da siyanürle altın aranmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Gökbakar, “Bu yabancı şirketlere bu cennet toprakları satanlar, bu izinleri verip güzelim doğanın rezil olmasına sebep olanlar iyi araştırılmalıdır” ifadelerinde bulundu.   Recep İvedik karakteriyle ünlenen ve milyonların sevgisini kazanan Şahan Gökbakar da Fatsa’da siyanürle altın aranmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.   Şahan Gökbakar, “yine siyanür ve altın madeni” başlığıyla instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:  “Ne kuş cıvıltıları kaldı, ne meyve veren ağaç, ne de temiz yeraltı suyu diyor Ordu halkı… Sularında bulunan yabancı maddeler ve ağır metaller normalin 280 katına yükselmiş. Bu sefer bir İngiliz şirketi… Güzelim kestane ağaçları kesiliyor. Yetmiyor yaptıkları alan 3 katı daha büyüklüğünde alan kesmeye başlıyorlar... Ne için? Devletimize kalan altın parası ne kadar biliyor musunuz? 9 milyon dolar. Kestane ağaçları kesilmese ve kestane ihracatı yapılsa yok edilen bölgeden elde edilecek kestane değeri 180 milyon dolar! Yazık, günah vallaha. Bu yabancı şirketlere bu cennet toprakları satanlar, bu izinleri verip güzelim doğanın rezil olmasına sebep olanlar iyi araştırılmalıdır. Kimdir bu kararları verenler? Akıl ve mantık ile açıklanamaz bir durum.”
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da Fatsa’da siyanürle altın aranmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gökbakar, “Bu yabancı şirketlere bu cennet toprakları satanlar, bu izinleri verip güzelim doğanın rezil olmasına sebep olanlar iyi araştırılmalıdır” ifadelerinde bulundu.

 

Recep İvedik karakteriyle ünlenen ve milyonların sevgisini kazanan Şahan Gökbakar da Fatsa’da siyanürle altın aranmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 

Şahan Gökbakar, “yine siyanür ve altın madeni” başlığıyla instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:  “Ne kuş cıvıltıları kaldı, ne meyve veren ağaç, ne de temiz yeraltı suyu diyor Ordu halkı… Sularında bulunan yabancı maddeler ve ağır metaller normalin 280 katına yükselmiş. Bu sefer bir İngiliz şirketi… Güzelim kestane ağaçları kesiliyor. Yetmiyor yaptıkları alan 3 katı daha büyüklüğünde alan kesmeye başlıyorlar... Ne için? Devletimize kalan altın parası ne kadar biliyor musunuz? 9 milyon dolar. Kestane ağaçları kesilmese ve kestane ihracatı yapılsa yok edilen bölgeden elde edilecek kestane değeri 180 milyon dolar! Yazık, günah vallaha. Bu yabancı şirketlere bu cennet toprakları satanlar, bu izinleri verip güzelim doğanın rezil olmasına sebep olanlar iyi araştırılmalıdır. Kimdir bu kararları verenler? Akıl ve mantık ile açıklanamaz bir durum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.