Klübü Hilmi Güler'e teslim edeceğim

SPOR (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 15.08.2019 - 12:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2676+ kez okundu.
 

Klübü Hilmi Güler'e teslim edeceğim

Yeni Orduspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni başkan seçilen Suat Temel Aşar kulübü Hilmi Güler’e teslim etmek için aday olduğunu söyleyerek, “Yeni Orduspor takımı asla bir avuç insanın değil tüm Orduluların takımıdır.” dedi.
Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olan İstikbal Gazetesi sahibi Suat Temal Aşar Yeni Orduspor Kulüp başkanlığına getirildi. Yeni Orduspor Başkanı Temel Aşar, neden olduğunu ve hedefini açıkladı.   Sözlerine Kurban Bayramını tebrik ederek Başlayan Aşar, “Sevgili Orduspor Gönülseverleri Dostlar, önce Mübarek Kurban Bayramınız kutluyorum. Bu arada 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılan Yeni Orduspor kulübü kongresinde başkan seçilmem konusunda bazı arkadaşlarımızın yanlış bilgiler aktarmasından dolayı bu açıklamayı (Bilgilendirme) yapma ihtiyacını görev kabullendim.”     Kulübü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e teslim etmek için aday olduğunu söyleyen Aşar, “Herkes bilmeli ki bu şehir Orduspor’suz olamaz. Kongre günü aday olmam konusunda çok açık ve net söylüyorum ki Yeni Orduspor Kulübünün kapatılmasını önlemek için yapılan bir anlık harekettir. Çünkü mevcut yönetim kulübü kapatma kararı almıştı. Benim asla Başkanlık gibi beklentim yoktu, olması da mümkün değil. Bunun çok farklı nedenleri var ama Ordusporluluğumdan hiç kimsenin şüphe duymasına asla müsaade etmem. Onun için kulübü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teslime etmek onun projeleri doğrultusunda hareket etmek için aday oldum ve Ordu için çok önemli olan 3. lig takımının kapatılmasını ve yaşatılması için arkadaşlarımla görev aldık. Bundan sonra Yeni Orduspor’un geleceği OBB Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'in projeleri arasındadır.   52 yıllık şerefli bir mazisi olan Orduspor Kulübü’nün gönüllerinde olduğunu söyleyen Başkan Aşar, “Orduspor takımını bugünlere kadara zor şartlar altında var etmeye çalışan Başta Divan başkanı Mahir Akdere Eyüp Camcı ve Savaş Şimşek arkadaşımla ekiplerine de teşekkür ediyorum. İnşallah OBB Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'in desteği ile kurulacak yönetim Ordulu sporseverlerin Ordu'da profesyonel bir takımın yaşatılması için ellerini taşın altına koyar bizlerde her zaman olduğu gibi desteğimizi veririz.”   Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Temel Aşar son olarak, “Yeni Orduspor takımı asla bir avuç insanın değil tüm Orduluların takımıdır. Onun için herkesin üye olacağı ve yöneteceği bir kulüp olma yolunda kapımızı sonuna kadar açıyoruz.”
Yeni Orduspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni başkan seçilen Suat Temel Aşar kulübü Hilmi Güler’e teslim etmek için aday olduğunu söyleyerek, “Yeni Orduspor takımı asla bir avuç insanın değil tüm Orduluların takımıdır.” dedi.

Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olan İstikbal Gazetesi sahibi Suat Temal Aşar Yeni Orduspor Kulüp başkanlığına getirildi. Yeni Orduspor Başkanı Temel Aşar, neden olduğunu ve hedefini açıkladı.

 

Sözlerine Kurban Bayramını tebrik ederek Başlayan Aşar, “Sevgili Orduspor Gönülseverleri Dostlar, önce Mübarek Kurban Bayramınız kutluyorum. Bu arada 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılan Yeni Orduspor kulübü kongresinde başkan seçilmem konusunda bazı arkadaşlarımızın yanlış bilgiler aktarmasından dolayı bu açıklamayı (Bilgilendirme) yapma ihtiyacını görev kabullendim.”

 

 

Kulübü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e teslim etmek için aday olduğunu söyleyen Aşar, “Herkes bilmeli ki bu şehir Orduspor’suz olamaz. Kongre günü aday olmam konusunda çok açık ve net söylüyorum ki Yeni Orduspor Kulübünün kapatılmasını önlemek için yapılan bir anlık harekettir. Çünkü mevcut yönetim kulübü kapatma kararı almıştı. Benim asla Başkanlık gibi beklentim yoktu, olması da mümkün değil. Bunun çok farklı nedenleri var ama Ordusporluluğumdan hiç kimsenin şüphe duymasına asla müsaade etmem. Onun için kulübü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teslime etmek onun projeleri doğrultusunda hareket etmek için aday oldum ve Ordu için çok önemli olan 3. lig takımının kapatılmasını ve yaşatılması için arkadaşlarımla görev aldık. Bundan sonra Yeni Orduspor’un geleceği OBB Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'in projeleri arasındadır.

 

52 yıllık şerefli bir mazisi olan Orduspor Kulübü’nün gönüllerinde olduğunu söyleyen Başkan Aşar, “Orduspor takımını bugünlere kadara zor şartlar altında var etmeye çalışan Başta Divan başkanı Mahir Akdere Eyüp Camcı ve Savaş Şimşek arkadaşımla ekiplerine de teşekkür ediyorum. İnşallah OBB Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'in desteği ile kurulacak yönetim Ordulu sporseverlerin Ordu'da profesyonel bir takımın yaşatılması için ellerini taşın altına koyar bizlerde her zaman olduğu gibi desteğimizi veririz.”

 

Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Temel Aşar son olarak, “Yeni Orduspor takımı asla bir avuç insanın değil tüm Orduluların takımıdır. Onun için herkesin üye olacağı ve yöneteceği bir kulüp olma yolunda kapımızı sonuna kadar açıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.