Kızılay, sel yaralarını sarıyor

YAŞAM 11.08.2018 - 23:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1552+ kez okundu.
 

Kızılay, sel yaralarını sarıyor

Türk Kızılayı, aşırı yağışın yaşamı olumsuz etkilediği başta Ünye olmak üzere Fatsa ve Perşembe ilçelerinde selden etkilenenlere yardım elini uzatıyor.
Türk Kızılayı, selden zarar görenlere yardım eli uzatıyor. Doğu ve Güneydoğu Bölgesinden fındık toplamak üzere bölgemize gelen mevsimlik tarım işçilerinin konakladıkları alanda, çadırların yanı sıra yaşam malzemeleri de sel nedeniyle zarar gördü. AFAD başta olmak üzere afet müdahalesi geçekleştiren tüm kuruluşlarla koordinasyon sağlayan Kızılay, mağduriyet yaşayan mevsimlik işçilerin ihtiyacını karşılamak üzere çalışma başlattı. Selden mağdur olan diğer kişilere de ulaşan Kızılay; çadır, yatak, battaniye, hijyen seti ile sıcak yemek dağıtımı yapıyor.  
Türk Kızılayı, aşırı yağışın yaşamı olumsuz etkilediği başta Ünye olmak üzere Fatsa ve Perşembe ilçelerinde selden etkilenenlere yardım elini uzatıyor.

Türk Kızılayı, selden zarar görenlere yardım eli uzatıyor.

Doğu ve Güneydoğu Bölgesinden fındık toplamak üzere bölgemize gelen mevsimlik tarım işçilerinin konakladıkları alanda, çadırların yanı sıra yaşam malzemeleri de sel nedeniyle zarar gördü.

AFAD başta olmak üzere afet müdahalesi geçekleştiren tüm kuruluşlarla koordinasyon sağlayan Kızılay, mağduriyet yaşayan mevsimlik işçilerin ihtiyacını karşılamak üzere çalışma başlattı.

Selden mağdur olan diğer kişilere de ulaşan Kızılay; çadır, yatak, battaniye, hijyen seti ile sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.