Kırmız Hat Dolmuş Artık Memurkent’te

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 28.02.2019 - 14:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1905+ kez okundu.
 

Kırmız Hat Dolmuş Artık Memurkent’te

Memurkentli’ler uzun süredir beklediği dolmuşa kavuştu.
Ünye’nin Çınarlık ve Hamidiye Mahallelerinde bulunan, Memurkent ve orada bulunan çeşitli sitelerde oturan vatandaşların uzun süredir talep ettiği dolmuş hattı seferleri başladı.   Kırmızı hat dolmuşların 1 saat ara ile Memurkent’e çıkacağı belirtilirken, seferlerin artması ve dolmuş hattının kalıcı olması için site sakinlerinin çalışmalarını devam ettireceği öğrenildi. Konu ile ilgili konuşmalarda bulunan site sakinleri şunları ifade ettiler; “Güzel bir çalışma 7 yıldır dolmuşa ihtiyacımız vardı. Burada dolmuşun olmaması biz üzüyordu ve mağdur durumda bırakıyordu. Burada toplam 700-800 kişilik bir mahalle, dolasıyla yeni bir hat çizilmiş ve gelmiştir. Bu projeden dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu dolmuş hattının kalıcı olmasını ve seçimler bittikten sonra dolmuş hattının alınmasını  istemiyoruz. Burada yerimiz oldukça müsait genel merkezinin de burası olmasını isteriz. Bizlerin isteği doğrultusunda buraya dolmuş durağının gelmesi bizleri oldukça memnun edecektir.” “Burada 4 yıldır oturuyorum ciddi anlamda yol sorunumuz vardı. Seyhun Bey ile birlikte imza topladık 1000`ne yakın imzamız oldu. Yetkililerden ricamız burada ki dolmuş hattının gerçekten burada kalması ve başlangıç noktasının burası olmasını arz ediyoruz.”   “Ünye Memurkent Sitesi olarak 7-8 yıldır bir mağduriyet yaşıyoruz. Lonu ile ilgili bir çok teşebbüste bulunmamıza rağmen problemimize hala bir çözüm bulunmadı. Bu noktada gerek Memurkent sitesi, gerekse komşumuz Ahsenkent Sitesinde 270 hane ve toplamda da 2000’e yakın insan yaşamaktadır. Biz bu dolmuş seferleri konusunun çözülmesini istiyoruz. Şuanda kırmızı hat doluş seferleri saatte 1 olarak başladı ancak bizler bu seferlerin daha fazla olmasını ve kalıcı olarak devam etmesini istiyoruz.” diye konuştular.
Memurkentli’ler uzun süredir beklediği dolmuşa kavuştu.

Ünye’nin Çınarlık ve Hamidiye Mahallelerinde bulunan, Memurkent ve orada bulunan çeşitli sitelerde oturan vatandaşların uzun süredir talep ettiği dolmuş hattı seferleri başladı.

 

Kırmızı hat dolmuşların 1 saat ara ile Memurkent’e çıkacağı belirtilirken, seferlerin artması ve dolmuş hattının kalıcı olması için site sakinlerinin çalışmalarını devam ettireceği öğrenildi.

Konu ile ilgili konuşmalarda bulunan site sakinleri şunları ifade ettiler;

“Güzel bir çalışma 7 yıldır dolmuşa ihtiyacımız vardı. Burada dolmuşun olmaması biz üzüyordu ve mağdur durumda bırakıyordu. Burada toplam 700-800 kişilik bir mahalle, dolasıyla yeni bir hat çizilmiş ve gelmiştir. Bu projeden dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu dolmuş hattının kalıcı olmasını ve seçimler bittikten sonra dolmuş hattının alınmasını  istemiyoruz. Burada yerimiz oldukça müsait genel merkezinin de burası olmasını isteriz. Bizlerin isteği doğrultusunda buraya dolmuş durağının gelmesi bizleri oldukça memnun edecektir.”

“Burada 4 yıldır oturuyorum ciddi anlamda yol sorunumuz vardı. Seyhun Bey ile birlikte imza topladık 1000`ne yakın imzamız oldu. Yetkililerden ricamız burada ki dolmuş hattının gerçekten burada kalması ve başlangıç noktasının burası olmasını arz ediyoruz.”

 

“Ünye Memurkent Sitesi olarak 7-8 yıldır bir mağduriyet yaşıyoruz. Lonu ile ilgili bir çok teşebbüste bulunmamıza rağmen problemimize hala bir çözüm bulunmadı. Bu noktada gerek Memurkent sitesi, gerekse komşumuz Ahsenkent Sitesinde 270 hane ve toplamda da 2000’e yakın insan yaşamaktadır. Biz bu dolmuş seferleri konusunun çözülmesini istiyoruz. Şuanda kırmızı hat doluş seferleri saatte 1 olarak başladı ancak bizler bu seferlerin daha fazla olmasını ve kalıcı olarak devam etmesini istiyoruz.” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.