Kılıçdaroğlu kesin konuştu

SİYASET 15.01.2019 - 11:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1381+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu kesin konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde bir grup gazeteciyle bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu, partisinin İyi Parti ile birlikte Ordu’da eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i aday göstereceğine yönelik iddialar hakkında konuştu. “TABANI KÜSTÜRMEMEMİZ LAZIM” Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bizim dünyaya bakışımız belli. O çerçevede bizim Ordu’dan oy almak için kendi tabanımızı da küstürmeyecek şekilde aday belirlememiz lazım. Tabanımızın da oy verdiği, CHP’lilerin dışında gerçekten de demokrasiyi savunan, Ordu’ya geldiği zaman Ordu’yu yöneteceğini düşünen bir adayı bulmamız lazım. Dolayısıyla biz kendi aramızda MYK’da oturup da İdris Naim Şahin’i konuşmadık, tartışmadık. Dar alanda birisi arkadaşlarımıza önermiş olabilir. Kalkıp da kendi tabanımızı küstürme gibi bir lüksümüz yok. Büyük ölçüde bizim dışımızda gelişen bir olay. Aslolan bizim MYK ve PM’mizin alacağı karardır.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde bir grup gazeteciyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, partisinin İyi Parti ile birlikte Ordu’da eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i aday göstereceğine yönelik iddialar hakkında konuştu.

“TABANI KÜSTÜRMEMEMİZ LAZIM”

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bizim dünyaya bakışımız belli. O çerçevede bizim Ordu’dan oy almak için kendi tabanımızı da küstürmeyecek şekilde aday belirlememiz lazım. Tabanımızın da oy verdiği, CHP’lilerin dışında gerçekten de demokrasiyi savunan, Ordu’ya geldiği zaman Ordu’yu yöneteceğini düşünen bir adayı bulmamız lazım.

Dolayısıyla biz kendi aramızda MYK’da oturup da İdris Naim Şahin’i konuşmadık, tartışmadık. Dar alanda birisi arkadaşlarımıza önermiş olabilir. Kalkıp da kendi tabanımızı küstürme gibi bir lüksümüz yok. Büyük ölçüde bizim dışımızda gelişen bir olay. Aslolan bizim MYK ve PM’mizin alacağı karardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.