Kent Orkestrasını 70 Bin Kişi İzledi

SANAT 23.02.2021 - 22:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2133+ kez okundu.
 

Kent Orkestrasını 70 Bin Kişi İzledi

Ünye Belediyesi tarafından müzik eğitmenleri tarafından oluşturulan Kent Orkestrası geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden canlı yayınlara başlamış ve oldukça beğeni kazanmıştı.
Bugüne kadar sosyal medya üzerinden 3 program gerçekleştiren Ünye Belediyesi Kent Orkestrasını 70 bin kişi izledi.   İzleyiciler tarafından beğeni ile karşılanan Kent Orkestrası birbirinden değerli konukları ile izleyicilere unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Ünye’de çoğunluğu öğretmen olan müzik eğitmenlerinden oluşan bir orkestra sergilediği canlı performans ile bölgede örnek çalışmalara imza atıyor.   Bugüne kadar programda müzik öğretmeni Kübra Yılmaz, ses sanatçıları Cumhur Şentepe ve son olarak Nur Usta’nın konuk olduğu Ünye Belediyesi Kent Orkestrası sunduğu kaliteli müzik ve yayın konsepti ile beğeni toplamaya devam ediyor.   Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın özellikle pandemi döneminde evlerinde kaliteli zaman geçirmeleri için böyle bir projeye imza attık. İlerleyen dönemde farklı tip çalışmalarda planlıyoruz” diye konuştu.      
Ünye Belediyesi tarafından müzik eğitmenleri tarafından oluşturulan Kent Orkestrası geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden canlı yayınlara başlamış ve oldukça beğeni kazanmıştı.

Bugüne kadar sosyal medya üzerinden 3 program gerçekleştiren Ünye Belediyesi Kent Orkestrasını 70 bin kişi izledi.

 

İzleyiciler tarafından beğeni ile karşılanan Kent Orkestrası birbirinden değerli konukları ile izleyicilere unutulmaz akşamlar yaşatıyor.

Ünye’de çoğunluğu öğretmen olan müzik eğitmenlerinden oluşan bir orkestra sergilediği canlı performans ile bölgede örnek çalışmalara imza atıyor.

 

Bugüne kadar programda müzik öğretmeni Kübra Yılmaz, ses sanatçıları Cumhur Şentepe ve son olarak Nur Usta’nın konuk olduğu Ünye Belediyesi Kent Orkestrası sunduğu kaliteli müzik ve yayın konsepti ile beğeni toplamaya devam ediyor.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın özellikle pandemi döneminde evlerinde kaliteli zaman geçirmeleri için böyle bir projeye imza attık. İlerleyen dönemde farklı tip çalışmalarda planlıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.