Kayra Sayit Madalyaları Toplamaya Devam Ediyor

SPOR 28.01.2020 - 22:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2711+ kez okundu.
 

Kayra Sayit Madalyaları Toplamaya Devam Ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde düzenlenen ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na puan taşıyan Grand Prix’in son gününde kadınlar +78 kiloda bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.
  “FİNALDE BOSNALI RAKİBİNİ YENDİ” Katıldığı turnuvalarda ülkemizi büyük gururla temsil eden Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kayra Sayit, +78 kiloda ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda Amerikalı Nina Cuto Kelly’i ipponla mağlup eden Sayit, çeyrek final mücadelesinde Koreli Hayun Kim’e yenildi ve repesaja kaldı. Bu turda Alman Jasmin Grabowski’yi ipponla yenen judokamız bronz madalya için Bosna Hersekli Larisa Ceric ile mücadele etti. Sayit, rakibini ipponla yenerek üçüncülük kürsüsündeki yerini aldı. AKDENİZ OYUNLARINDA ALTIN MADALYA ALMIŞTI Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde mücadele eden ve katıldığı turnuvalarda Türkiye ve Ordu’yu başarı ile temsil eden Kayra Sayit’in önemli başarılarından bazıları ise şöyle; İspanya’nın Tarragano kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları’nda altın madalya, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nda ferdi branşlarda bronz madalya.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde düzenlenen ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na puan taşıyan Grand Prix’in son gününde kadınlar +78 kiloda bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.

 

“FİNALDE BOSNALI RAKİBİNİ YENDİ”

Katıldığı turnuvalarda ülkemizi büyük gururla temsil eden Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kayra Sayit, +78 kiloda ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda Amerikalı Nina Cuto Kelly’i ipponla mağlup eden Sayit, çeyrek final mücadelesinde Koreli Hayun Kim’e yenildi ve repesaja kaldı. Bu turda Alman Jasmin Grabowski’yi ipponla yenen judokamız bronz madalya için Bosna Hersekli Larisa Ceric ile mücadele etti. Sayit, rakibini ipponla yenerek üçüncülük kürsüsündeki yerini aldı.

AKDENİZ OYUNLARINDA ALTIN MADALYA ALMIŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde mücadele eden ve katıldığı turnuvalarda Türkiye ve Ordu’yu başarı ile temsil eden Kayra Sayit’in önemli başarılarından bazıları ise şöyle; İspanya’nın Tarragano kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları’nda altın madalya, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nda ferdi branşlarda bronz madalya.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.