Kaymakamlık ikinci emre kadar yasakladı

ASAYİŞ 26.02.2019 - 23:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1469+ kez okundu.
 

Kaymakamlık ikinci emre kadar yasakladı

Altınordu Kaymakamlığı ikinci bir emre kadar Boztepe’den yamaç paraşütü atlayışını yasakladı.
Önceki hafta paraşüt eğitilmeni Hüseyin İlhan’ın atlayış sırasında paraşütünün teleferik tellerine takılarak yere düşmesi sonucu yaşamını kaybetmesi üzerine Altınordu Kaymakamlığı hakarete geçti. Kaymakamlık ilk olarak atlayışları durdurdu. Kaymakamlığın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile birlikte atlayış yönergesi hazırladıktan sonra Boztepe’den tekrar atlayışların başlayabileceği bildirildi.
Altınordu Kaymakamlığı ikinci bir emre kadar Boztepe’den yamaç paraşütü atlayışını yasakladı.

Önceki hafta paraşüt eğitilmeni Hüseyin İlhan’ın atlayış sırasında paraşütünün teleferik tellerine takılarak yere düşmesi sonucu yaşamını kaybetmesi üzerine Altınordu Kaymakamlığı hakarete geçti.

Kaymakamlık ilk olarak atlayışları durdurdu. Kaymakamlığın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile birlikte atlayış yönergesi hazırladıktan sonra Boztepe’den tekrar atlayışların başlayabileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.