Kayıp Kadının Cesedi Dere Yatağında Bulundu

ASAYİŞ 19.05.2019 - 13:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1894+ kez okundu.
 

Kayıp Kadının Cesedi Dere Yatağında Bulundu

Ünye’de 4 gündür kayıp olan Alzheimer Hastası Suriye Özçilingir (93)’in cesedi dere yatağında bulundu.
15.05.2019 tarihinde Ünye’nin Yüceler Mahallesi Kalafat Sokaktaki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Alzheimer Hastası Suriye Özçilingir için başta ailesi olmak üzere Jandarma, İtfaiye ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlatmıştı. 4 gün süren çalışmalarda Suriye Özçilingir’in izine rastlanmazken bu sabah saat 07.00 sularında ailesi ve mahalleliler yaşlı kadının cesedini dere yatağında buldu. Suriye Özçilingir’in cesedi savcılık incelemesinin ardından ön otopsi için Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mahalle sakinlerinden Veysel Çayırezmez olayla ilgili “çarşamba günü saat 13.00’da kayboldu. Bu sabah saat 05.00 sularında ormanlık alanı gezdim. Bir arkadaşım dere yatağının üst tarafında ayakkabı bulmuş. Daha sonra aynı yerde bastonunu gördük. Oğlu dere yatağına aşağıya ininde annesinin cesedini gördü. Buraya yolu takip ederek gelmiş. Sonra kaybolduğunu düşünüyoruz” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Ünye’de 4 gündür kayıp olan Alzheimer Hastası Suriye Özçilingir (93)’in cesedi dere yatağında bulundu.

15.05.2019 tarihinde Ünye’nin Yüceler Mahallesi Kalafat Sokaktaki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Alzheimer Hastası Suriye Özçilingir için başta ailesi olmak üzere Jandarma, İtfaiye ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlatmıştı. 4 gün süren çalışmalarda Suriye Özçilingir’in izine rastlanmazken bu sabah saat 07.00 sularında ailesi ve mahalleliler yaşlı kadının cesedini dere yatağında buldu. Suriye Özçilingir’in cesedi savcılık incelemesinin ardından ön otopsi için Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Veysel Çayırezmez olayla ilgili “çarşamba günü saat 13.00’da kayboldu. Bu sabah saat 05.00 sularında ormanlık alanı gezdim. Bir arkadaşım dere yatağının üst tarafında ayakkabı bulmuş. Daha sonra aynı yerde bastonunu gördük. Oğlu dere yatağına aşağıya ininde annesinin cesedini gördü. Buraya yolu takip ederek gelmiş. Sonra kaybolduğunu düşünüyoruz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.