Katil Zanlıları 1 Yıl sonra cezaevinde

ASAYİŞ 25.03.2021 - 10:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1560+ kez okundu.
 

Katil Zanlıları 1 Yıl sonra cezaevinde

Korgan’da geçtiğimiz yıl meydana gelen cinayet olayı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
  Konu ile ilgili olarak Ordu İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi:     09.04.2020 tarihinde Korgan ilçesi Yukarıkozpınar mahallesinde M.A. isimli şahıs kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından araç içerisinde av tüfeği ile vurularak öldürülmüştür.                Meydana gelen Nitelikli Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde, olay ile bağlantısı olduğu tespit edilen (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. 20.03.2021 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüpheli Y.A. ve H.A. tutuklanarak Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.             Kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                                                                                                   ORDU VALİLİĞİ  
Korgan’da geçtiğimiz yıl meydana gelen cinayet olayı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

 

Konu ile ilgili olarak Ordu İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 

09.04.2020 tarihinde Korgan ilçesi Yukarıkozpınar mahallesinde M.A. isimli şahıs kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından araç içerisinde av tüfeği ile vurularak öldürülmüştür.    
           Meydana gelen Nitelikli Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde, olay ile bağlantısı olduğu tespit edilen (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

20.03.2021 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüpheli Y.A. ve H.A. tutuklanarak Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

                                                                                                          ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.