Kasapoğlu, hastaneleri ziyaret etti

BÖLGE GÜNDEMİ 09.09.2019 - 08:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1389+ kez okundu.
 

Kasapoğlu, hastaneleri ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ünye ve Akkuş Devlet hastanelerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Beraberinde Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka ve Acil Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzman  Dr. Ali Altınbaş ile birlikte hastane ziyaretlerini gerçekleştiren İl Sağlık müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, hastane idarecilerinden ilk olarak Hastanelerle ilgili bilgi alırken, sonrasında hizmet veren birimleri gezerek, yerinde gözlem yaptı.  Ünye Devlet Hastanesinde Başta Acil Servis olmak üzere Yoğun Bakım Üniteleri ve bazı servislerde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, ziyarette Başhekim Vekili Murat Çiçek olmak üzere, hastane çalışanları , hasta ve yakınları ile sohbet etti. Ünye Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Akkuş Devlet Hastanesine geçen İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ünye ve Akkuş Devlet hastanelerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Beraberinde Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka ve Acil Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzman  Dr. Ali Altınbaş ile birlikte hastane ziyaretlerini gerçekleştiren İl Sağlık müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, hastane idarecilerinden ilk olarak Hastanelerle ilgili bilgi alırken, sonrasında hizmet veren birimleri gezerek, yerinde gözlem yaptı. 

Ünye Devlet Hastanesinde Başta Acil Servis olmak üzere Yoğun Bakım Üniteleri ve bazı servislerde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, ziyarette Başhekim Vekili Murat Çiçek olmak üzere, hastane çalışanları , hasta ve yakınları ile sohbet etti.

Ünye Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Akkuş Devlet Hastanesine geçen İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.