Karakış geliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 05.12.2018 - 22:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1642+ kez okundu.
 

Karakış geliyor

Ordu’da ara ara kendini htiren soğuk havalar bu kez kalıcı olmak üzere tekrar etkisini gösterecek.
Ordu genelinde bugünden itibaren sağanak yağışla birlikte etkisini artıracak olan soğuk havalar bir hafta etkisini sürdürecek. Deniz kıyışlarında sağanak yağış olarak kendini gösterecek olan soğuk havalar yüksek ilçelerde ise kara dönüşecek.   SICAKLIK 10 DERECE DÜŞECEK… Ordu genelinde sıcaklık 10 derece düşecek. Sahil kesimimde 15 dereceden 6 dereceye kadar düşecek olan sıcaklık ilçelerde eksiye düşecek.   ÇAMBAŞI KARA  DOYACAK… Kayak tesisinin de kısa süre önce sezon açılışını yaptığı Çambaşı’nda sıcaklık eksi 7 dereceye kadar düşecek. Kar yağışı ise bir hafta etkili olacak. KAR BEKLENEN İLÇELER… Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Kumru, Kabadüz, Aybastı ve Akkuş ilçelerinde kar yüzünü gösterecek. 
Ordu’da ara ara kendini htiren soğuk havalar bu kez kalıcı olmak üzere tekrar etkisini gösterecek.

Ordu genelinde bugünden itibaren sağanak yağışla birlikte etkisini artıracak olan soğuk havalar bir hafta etkisini sürdürecek.

Deniz kıyışlarında sağanak yağış olarak kendini gösterecek olan soğuk havalar yüksek ilçelerde ise kara dönüşecek.

 

SICAKLIK 10 DERECE DÜŞECEK…

Ordu genelinde sıcaklık 10 derece düşecek. Sahil kesimimde 15 dereceden 6 dereceye kadar düşecek olan sıcaklık ilçelerde eksiye düşecek.

 

ÇAMBAŞI KARA 

DOYACAK…

Kayak tesisinin de kısa süre önce sezon açılışını yaptığı Çambaşı’nda sıcaklık eksi 7 dereceye kadar düşecek. Kar yağışı ise bir hafta etkili olacak.

KAR BEKLENEN İLÇELER…

Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Kumru, Kabadüz, Aybastı ve Akkuş ilçelerinde kar yüzünü gösterecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.