Karacanın Yardımına Büyükşehir Yetişti

YAŞAM 11.04.2021 - 16:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1570+ kez okundu.
 

Karacanın Yardımına Büyükşehir Yetişti

Yaralanan karacanın imdadına Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.
Altınordu ilçesi Boztepe Mevkiinde karaca yüksekten seyir halindeki aracın üzerine düştü. Olaya şahit olan vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ihbarda bulundu. Gelen acil durum ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yaralı olduğu tespit edilen karacayı Altınordu Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü. KARACANIN SAĞLIK DURUMU İYİ Veterinerler tarafından gerekli kontrolleri yapılan karaca Doğa Koruma ve Milli Parklara teslim edilinceye kadar Altınordu Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde koruma altına alındı. Yaralanan karacanın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.    
Yaralanan karacanın imdadına Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.

Altınordu ilçesi Boztepe Mevkiinde karaca yüksekten seyir halindeki aracın üzerine düştü. Olaya şahit olan vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ihbarda bulundu. Gelen acil durum ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yaralı olduğu tespit edilen karacayı Altınordu Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü.

KARACANIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Veterinerler tarafından gerekli kontrolleri yapılan karaca Doğa Koruma ve Milli Parklara teslim edilinceye kadar Altınordu Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde koruma altına alındı. Yaralanan karacanın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.