Kar esareti yükseklerde sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Ünye Kent) - Ünye Kent Gazetesi | 08.01.2019 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2630+ kez okundu.
 

Kar esareti yükseklerde sürüyor

Ordu genelinde geçtiğimiz akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, ulaşım, eğitim, enerji, haberleşme hizmetlerinde aksamalara neden oldu
Bazı ilçelerde 35 cm’i bulan ve ortalaması 23 cm civarındaki kar yağışı nedeniyle il genelindeki 771 mahalle yolunun 266’i ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan 266 mahalle yolunun 172’si ulaşıma açıldı. Geriye kalan 94 mahalle yolunu ulaşıma açma çalışmaları, Ordu Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve diğer kamu kurumlarına ait 92 ekip ve 308 iş makinesi ile sürdürülüyor. Karayolları ağında bulunan yollarından ulaşıma kapalı yol bulunuyor.   Öte yandan, yoğun kar yağışı nedeniyle enerji ve haberleşme hatlarında arızalar meydana gelmiştir. Bu arızalar sebebiyle 114 mahallemizde elektrik kesintisi meydana gelerek 4 mahallede ise haberleşmede aksamalar yaşanıyor. Elektrik kesintisi ve haberleşmedeki aksaklıkların giderilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Ordu genelinde geçtiğimiz akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, ulaşım, eğitim, enerji, haberleşme hizmetlerinde aksamalara neden oldu
Bazı ilçelerde 35 cm’i bulan ve ortalaması 23 cm civarındaki kar yağışı nedeniyle il genelindeki 771 mahalle yolunun 266’i ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan 266 mahalle yolunun 172’si ulaşıma açıldı. Geriye kalan 94 mahalle yolunu ulaşıma açma çalışmaları, Ordu Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve diğer kamu kurumlarına ait 92 ekip ve 308 iş makinesi ile sürdürülüyor. Karayolları ağında bulunan yollarından ulaşıma kapalı yol bulunuyor.
  Öte yandan, yoğun kar yağışı nedeniyle enerji ve haberleşme hatlarında arızalar meydana gelmiştir. Bu arızalar sebebiyle 114 mahallemizde elektrik kesintisi meydana gelerek 4 mahallede ise haberleşmede aksamalar yaşanıyor. Elektrik kesintisi ve haberleşmedeki aksaklıkların giderilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.