Kanocular Yarışlara Hazırlanıyor

SPOR 03.01.2021 - 18:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2346+ kez okundu.
 

Kanocular Yarışlara Hazırlanıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spor ve sporcuya verdiği önem ile kentin denizini verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla Ordu’da hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü, uluslararası müsabakalarda yer almak için sporcularını yetiştiriyor.
Başkan Güler’in talimatlarıyla Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden uluslararası standartlardaki Kano Yarış Parkuru ve Tesisleri’nde Ordulu genç ve çocuklarında faydalanabilmesi için Altınordu ilçesinde yer alan Yelken ve Kano Kulübü’nde ücretsiz antrenmanlar yapılıyor.     38 kayıtlı sporcunun bulunduğu Yelken ve Kano Kulübü sporcuları, 2021 yılı içerisinde Türkiye Kano Federasyonunun düzenleyecek olduğu durgun su kano yarışlarına katılmayı hedefliyor. Sporcular antrenmanlarını aksatmadan yarışlara hazırlanıyor.     “ŞEHRİMİZİ HEM TANITMIŞ HEM DE GELİŞTİRMİŞ OLACAĞIZ”     Kano sporunu Ordu’da yaygınlaştırılması için imkân sağlayan Başkan Güler’e teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından açılan bu tesiste kano sporunda kendimizi geliştirmek istiyoruz. Aynı zamanda başka spor dallarıyla da ilgileniyoruz. Burada birçok gencimize spor yapılması sağlanıyor. Ordu gibi bir şehirde bunların değerlendirilmesi gerekiyordu. Bu spor sayesinde de şehrimizi hem tanıtmış hem de geliştirmiş olacağız. İlerleyen yaşlarda da bu sporun bize katkılar sunacağının bilincindeyiz. Belediyemiz bize bu imkânı ücretsiz bir şekilde sağlıyor. Tüm gençlerimize bu tesisten yararlanmasını tavsiye ediyoruz. Bu spor dalıyla birlikte kendilerine bir hedef edinebilirler. Bu imkanlarını bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spor ve sporcuya verdiği önem ile kentin denizini verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla Ordu’da hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü, uluslararası müsabakalarda yer almak için sporcularını yetiştiriyor.

Başkan Güler’in talimatlarıyla Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden uluslararası standartlardaki Kano Yarış Parkuru ve Tesisleri’nde Ordulu genç ve çocuklarında faydalanabilmesi için Altınordu ilçesinde yer alan Yelken ve Kano Kulübü’nde ücretsiz antrenmanlar yapılıyor.

 

 

38 kayıtlı sporcunun bulunduğu Yelken ve Kano Kulübü sporcuları, 2021 yılı içerisinde Türkiye Kano Federasyonunun düzenleyecek olduğu durgun su kano yarışlarına katılmayı hedefliyor. Sporcular antrenmanlarını aksatmadan yarışlara hazırlanıyor.

 

 

“ŞEHRİMİZİ HEM TANITMIŞ HEM DE GELİŞTİRMİŞ OLACAĞIZ”

 

 

Kano sporunu Ordu’da yaygınlaştırılması için imkân sağlayan Başkan Güler’e teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından açılan bu tesiste kano sporunda kendimizi geliştirmek istiyoruz. Aynı zamanda başka spor dallarıyla da ilgileniyoruz. Burada birçok gencimize spor yapılması sağlanıyor. Ordu gibi bir şehirde bunların değerlendirilmesi gerekiyordu. Bu spor sayesinde de şehrimizi hem tanıtmış hem de geliştirmiş olacağız. İlerleyen yaşlarda da bu sporun bize katkılar sunacağının bilincindeyiz. Belediyemiz bize bu imkânı ücretsiz bir şekilde sağlıyor. Tüm gençlerimize bu tesisten yararlanmasını tavsiye ediyoruz. Bu spor dalıyla birlikte kendilerine bir hedef edinebilirler. Bu imkanlarını bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.