Kano Şampiyonası Ordu’da

SPOR 20.06.2021 - 13:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1366+ kez okundu.
 

Kano Şampiyonası Ordu’da

Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kano sporu için Ordu’da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Gelecek ay yapacağımız test yarışlarının ardından Durgun Su Türkiye Şampiyonası’nı Ordu’muzda Durgun Su Sporları Merkezi’nde yapacağız” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in denizden daha fazla istifade etmek amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Denizin kano, yelken ve sörf ile renklendiği çalışmalar kapsamında Kano Yardımcı Antrenörlük Kursu, 16’sı Ordulu olmak üzere toplam 38 kursiyerin katılımı Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi.           Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı devam eden Kano Yardımcı Antrenörlük Kursu kapsamında eğitim alan kursiyerleri ziyaret etti. Eğitimlerine devam eden kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Güler ve Kano Federasyonu Başkanı Kabakçı, tüm kursiyerlere başarı dileğinde bulundu.           BAŞKAN GÜLER: “ORDU KANO SPORUNUN ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELDİ”       Ordu’da imkansızı başardıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’da bir imkansızı gerçekleştirdik. Ordu artık kano sporu için önemli bir çekim merkezi haline geldi. Şu anda 38 sporcu kano eğitimleri alıyor. Bu sporcularımız eğitimlerini tamamladıklarında yardımcı antrenör olacaklar. Bu eğitimleri yıl boyunca sürdürerek önemli çalışmalara imza atacağız. Durgun Su Sporları Merkezi’ndeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor, kısa süre içerisinde bu çalışmaları da tamamlayarak Karadeniz’de yeni bir merkezi ortaya çıkaracağız” diye konuştu.           KANO FEDERASYONU BAŞKANI KABAKÇI: “KANO ORDU’DA YÜKSELEN BİR DEĞER OLMAYA BAŞLADI”       Ordu’da su sporları alanında yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ifade eden Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in vizyonu ile kano sporunun Ordu’da yükselen bir değer olduğunu belirtti.       Durgun Su Sporları Merkezi’nde incelemelerde bulunduklarını ve Durgun Su Türkiye Şampiyonası’nı Ordu’da yapacaklarının altını çizen Kabakçı, “Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Durgun Su Sporları merkezine inceledik. Gerçekten son derece güzel bir alan oluşturulmuş. Gelecek ay yapacağımız test yarışlarının ardından Durgun Su Türkiye Şampiyonası’nı Ordu’muzda Durgun Su Sporları Merkezi’nde yapacağız. Kano Ordu’da yükselen bir değer olmaya başladı. Sadece kano değil, Sayın Başkanımızın vizyonu doğrultusunda diğer su sporlarında da Ordu’nun bir adım öne çıktığını Ankara’da görüyoruz” şeklinde konuştu.           Başkan Güler ve Kabakçı daha sonra Fatsa ilçesinde faaliyet gösteren kano ve yelken yapım atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.   
Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kano sporu için Ordu’da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Gelecek ay yapacağımız test yarışlarının ardından Durgun Su Türkiye Şampiyonası’nı Ordu’muzda Durgun Su Sporları Merkezi’nde yapacağız” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in denizden daha fazla istifade etmek amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Denizin kano, yelken ve sörf ile renklendiği çalışmalar kapsamında Kano Yardımcı Antrenörlük Kursu, 16’sı Ordulu olmak üzere toplam 38 kursiyerin katılımı Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı devam eden Kano Yardımcı Antrenörlük Kursu kapsamında eğitim alan kursiyerleri ziyaret etti. Eğitimlerine devam eden kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Güler ve Kano Federasyonu Başkanı Kabakçı, tüm kursiyerlere başarı dileğinde bulundu.

 

 

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “ORDU KANO SPORUNUN ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELDİ”

 

 

 

Ordu’da imkansızı başardıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’da bir imkansızı gerçekleştirdik. Ordu artık kano sporu için önemli bir çekim merkezi haline geldi. Şu anda 38 sporcu kano eğitimleri alıyor. Bu sporcularımız eğitimlerini tamamladıklarında yardımcı antrenör olacaklar. Bu eğitimleri yıl boyunca sürdürerek önemli çalışmalara imza atacağız. Durgun Su Sporları Merkezi’ndeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor, kısa süre içerisinde bu çalışmaları da tamamlayarak Karadeniz’de yeni bir merkezi ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

KANO FEDERASYONU BAŞKANI KABAKÇI: “KANO ORDU’DA YÜKSELEN BİR DEĞER OLMAYA BAŞLADI”

 

 

 

Ordu’da su sporları alanında yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ifade eden Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in vizyonu ile kano sporunun Ordu’da yükselen bir değer olduğunu belirtti.

 

 

 

Durgun Su Sporları Merkezi’nde incelemelerde bulunduklarını ve Durgun Su Türkiye Şampiyonası’nı Ordu’da yapacaklarının altını çizen Kabakçı, “Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Durgun Su Sporları merkezine inceledik. Gerçekten son derece güzel bir alan oluşturulmuş. Gelecek ay yapacağımız test yarışlarının ardından Durgun Su Türkiye Şampiyonası’nı Ordu’muzda Durgun Su Sporları Merkezi’nde yapacağız. Kano Ordu’da yükselen bir değer olmaya başladı. Sadece kano değil, Sayın Başkanımızın vizyonu doğrultusunda diğer su sporlarında da Ordu’nun bir adım öne çıktığını Ankara’da görüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Başkan Güler ve Kabakçı daha sonra Fatsa ilçesinde faaliyet gösteren kano ve yelken yapım atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.