Kaledere Mahallesi’nde Dönüşüm Başladı

BÖLGE GÜNDEMİ 14.02.2021 - 21:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1518+ kez okundu.
 

Kaledere Mahallesi’nde Dönüşüm Başladı

Ünye kent merkezinde modern kent anlamında adeta dönüşüme imza atan Ünye Belediyesi, Kaledere Mahallesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmalarla Kaledere Mahallesi’nin daha modern bir hale getirileceğini söyledi.
Ünye Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kaledere Mahallesi genelindeki cadde ve sokakların altyapı ve üst yapısını yeniliyor.     -Sıcak Asfalt Öncesi Altyapı ve Zemin Hazırlık Çalışmaları Başladı-     Kaledere Mahallesi’nin çehresini değiştirecek projede çalışmalar start alırken, bu kapsamda ilk çalışma Gogina 1. Sokak’ta başladı. Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında OSKİ, YEDAŞ ve TELEKOM kurumlarının da eş zamanlı çalışmaları devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tüm kurumların koordinasyonunda eş zamanlı yürütülmesi ile birlikte hızlı bir çalışma takvimi hazırlandı.     Gogina 1. Sokak’ta başlayan altyapı ve zemin hazırlık çalışmaları ile birlikte Kaledere Mahallesi’nin sınırları içerisinde yer alan Arzanoğlu, Anadolu Lisesi, Gogina, Gogina 1, Gogina 2, Çıldır, Akbulut, Harmandüzü, Harmantepe, Şehit Serhat Dağdelen, Şehit Aydın Sezgin, Şehit Osman Ustaoğlu, Fidan, Fidan 1, Kıbrıslı, Çaloğlu, Dumlupınar, İnce, Ak, Çınar, Aydınlar, Yeni Hal, Tatar Osman, Dayıoğlu gibi cadde ve sokaklarının tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek.     -Başkan Tavlı, “Hızlı Bir Çalışma Takvimi Planladık”-     Kaledere Mahallesi’nde başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışma ile Kaledere Mahallemizin çehresini değiştiriyoruz. Modern kent konseptine uygun bir proje ile mahallemizde tüm altyapı yenilenerek sonrasında hızlı bir şekilde sıcak asfalt uygulamasına geçmiş olacağız. İlçemizde böylesi bir çalışmada bizlere desteğini esirmeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sn. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm kurumlarımıza Ünye’miz adına teşekkür ediyorum.” dedi.  
Ünye kent merkezinde modern kent anlamında adeta dönüşüme imza atan Ünye Belediyesi, Kaledere Mahallesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmalarla Kaledere Mahallesi’nin daha modern bir hale getirileceğini söyledi.

Ünye Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kaledere Mahallesi genelindeki cadde ve sokakların altyapı ve üst yapısını yeniliyor.

 

 

-Sıcak Asfalt Öncesi Altyapı ve Zemin Hazırlık Çalışmaları Başladı-

 

 

Kaledere Mahallesi’nin çehresini değiştirecek projede çalışmalar start alırken, bu kapsamda ilk çalışma Gogina 1. Sokak’ta başladı. Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında OSKİ, YEDAŞ ve TELEKOM kurumlarının da eş zamanlı çalışmaları devam ediyor.

Altyapı çalışmalarının tüm kurumların koordinasyonunda eş zamanlı yürütülmesi ile birlikte hızlı bir çalışma takvimi hazırlandı.

 

 

Gogina 1. Sokak’ta başlayan altyapı ve zemin hazırlık çalışmaları ile birlikte Kaledere Mahallesi’nin sınırları içerisinde yer alan Arzanoğlu, Anadolu Lisesi, Gogina, Gogina 1, Gogina 2, Çıldır, Akbulut, Harmandüzü, Harmantepe, Şehit Serhat Dağdelen, Şehit Aydın Sezgin, Şehit Osman Ustaoğlu, Fidan, Fidan 1, Kıbrıslı, Çaloğlu, Dumlupınar, İnce, Ak, Çınar, Aydınlar, Yeni Hal, Tatar Osman, Dayıoğlu gibi cadde ve sokaklarının tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek.

 

 

-Başkan Tavlı, “Hızlı Bir Çalışma Takvimi Planladık”-

 

 

Kaledere Mahallesi’nde başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışma ile Kaledere Mahallemizin çehresini değiştiriyoruz. Modern kent konseptine uygun bir proje ile mahallemizde tüm altyapı yenilenerek sonrasında hızlı bir şekilde sıcak asfalt uygulamasına geçmiş olacağız. İlçemizde böylesi bir çalışmada bizlere desteğini esirmeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sn. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm kurumlarımıza Ünye’miz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.