Kalabalık, "Başkan Tavlı" diye haykırdı...

SİYASET 30.03.2019 - 23:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2308+ kez okundu.
 

Kalabalık, "Başkan Tavlı" diye haykırdı...

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmalarının final mitingini Bayramca Mahallesi’nde yaptı.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmalarının final mitingini Bayramca Mahallesi’nde yaptı. Yaklaşık 350 araçlık konvoyla mahalleye gelen Tavlı, 3 bin 500 kişilik vatandaş topluluğu tarafından başkan gibi karşılandı.   Kalabalığın, "Başkan Tavlı"Tavlı, tezahüratı arasında konuşan Tavlı, sıranın artık icra vakti olduğunu belirterek; "Ünye için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.Ünye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir.” dedi.   AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’nın, Ünye merkez Bayram Mahallesi'ndeki final mitingi kalabalık oluşu ile dikkat çekti. Final mitinginde Tavlı’ya, yaklaşık 350 araçlık konvoy eşlik etti. Mahalle güzergahında vatandaşlar Tavlı’ya sevgi gösterisinde bulunurken, Bayramca Mahallesi meydanını dolduran 3 bin 500 kişilik vatandaş topluluğu Hüseyin Tavlı’yı “Başkan Tavlı” sloganlarıyla karşıladı. -“Artık konuşma vakti değildir, icraat vaktidir”- Konuşmasına, “Sizlere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’in selamını getirdim.” diyerek başlayan Tavlı, coşkulu kalabalık için vatandaşlara teşekkür ederek, şunları söyledi: “Belediyecilikte değişim İstanbul’da Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la başlayarak dalga dalga ülke geneline yayıldı. Belediyecilik noktasında AK Parti belediyeciliğinin hizmet yolculuğunu devam ettireceğiz. Ünye’mizde birçok hizmetlere AK Parti olarak imza attık. Bundan sonrada atmaya devam edeceğiz. Ünye’mizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını biliyorum. Bundan sonra artık konuşma vakti değildir. İcraat vaktidir.Artık biz değil, projelerimiz konuşacak.Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz Belediye yönetiminde söz sahibi olacak, istişare kültürü Ünye’de hakim olacaktır. Belediye faaliyetlerinde muhtarlar, STK’lar ve diğer kamu kurumlarıyla koordinasyona, büyükşehir ve hükümetimizle iş birliğine açık bir yönetim anlayışı benimsenecek. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan taviz verilmeyecek.  Ünye için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.Ünye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir.”   Mitinge AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir ve Cumhur İttifakı’nın teşkilat mensupları katıldı.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmalarının final mitingini Bayramca Mahallesi’nde yaptı.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmalarının final mitingini Bayramca Mahallesi’nde yaptı. Yaklaşık 350 araçlık konvoyla mahalleye gelen Tavlı, 3 bin 500 kişilik vatandaş topluluğu tarafından başkan gibi karşılandı.

 

Kalabalığın, "Başkan Tavlı"Tavlı, tezahüratı arasında konuşan Tavlı, sıranın artık icra vakti olduğunu belirterek; "Ünye için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.Ünye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir.” dedi.

 

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’nın, Ünye merkez Bayram Mahallesi'ndeki final mitingi kalabalık oluşu ile dikkat çekti. Final mitinginde Tavlı’ya, yaklaşık 350 araçlık konvoy eşlik etti. Mahalle güzergahında vatandaşlar Tavlı’ya sevgi gösterisinde bulunurken, Bayramca Mahallesi meydanını dolduran 3 bin 500 kişilik vatandaş topluluğu Hüseyin Tavlı’yı “Başkan Tavlı” sloganlarıyla karşıladı.

-“Artık konuşma vakti değildir, icraat vaktidir”-

Konuşmasına, “Sizlere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’in selamını getirdim.” diyerek başlayan Tavlı, coşkulu kalabalık için vatandaşlara teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Belediyecilikte değişim İstanbul’da Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la başlayarak dalga dalga ülke geneline yayıldı. Belediyecilik noktasında AK Parti belediyeciliğinin hizmet yolculuğunu devam ettireceğiz. Ünye’mizde birçok hizmetlere AK Parti olarak imza attık. Bundan sonrada atmaya devam edeceğiz. Ünye’mizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını biliyorum. Bundan sonra artık konuşma vakti değildir. İcraat vaktidir.Artık biz değil, projelerimiz konuşacak.Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz Belediye yönetiminde söz sahibi olacak, istişare kültürü Ünye’de hakim olacaktır. Belediye faaliyetlerinde muhtarlar, STK’lar ve diğer kamu kurumlarıyla koordinasyona, büyükşehir ve hükümetimizle iş birliğine açık bir yönetim anlayışı benimsenecek. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan taviz verilmeyecek.  Ünye için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.Ünye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir.”

 

Mitinge AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir ve Cumhur İttifakı’nın teşkilat mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.