Kadınlar Demir Ali İçin Üretiyor

YAŞAM 15.11.2020 - 21:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1055+ kez okundu.
 

Kadınlar Demir Ali İçin Üretiyor

Altınordu Ve Ünye El Emeği Çarşısı’nda Satılan Ürünlerin Geliri Demir Ali’nin Kampanyasına Bağışlanacak
  Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınların evde ürettikleri el emeği ürünlerini sergileyerek ev ekonomisine katkı sunması amacıyla Altınordu ve Ünye ilçelerinde açılan El Emeği Çarşısı, bu kez SMA hastası Demir Ali’ye umut olacak. Üreten kadınlar, 12-30 Kasım 2020 tarihleri arasında yapacağı satışın tüm gelirini ölümcül kas hastalığı ile savaşan 19 aylık Demir Ali’nin tedavisine bağışlayacak. “HERKESİ DEMİR ALİ’YE DESTEĞE BEKLİYORUZ” Başörtüsü, atkı, bere, rölyef, seccade, taş boyama vb. hediyelik ve çeyizlik eşyaların bulunduğu el emeği ürünler Demir Ali için satışa sunulacak. Demir Ali’nin tedavisi için başlatılan kampanyaya katkı sunmaktan son derece memnun olduklarını ifade eden üretici kadınlar, “Burada el emeği ürünlerimizi satarak ekonomimize katkıda bulunuyoruz. Demir Ali için biz de bir şeyler yapalım istedik. Burada stant açtık. Kampanyaya destek olmak isteyenler gelip ürün karşılığı yardımda bulunabilirler. İhtiyaçları olsun olmasın herkesi gelip bir şeyler alarak Demir Ali’ye destek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. DEMİR ALİ ÖLÜMCÜL KAS HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDİYOR Ordu ilinde ikamet eden Avukat İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin 19 aylık evlatları olan Demir Ali, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 adında ölümcül kas hastalığı ile mücadele ediyor. Sağlıklı kas üretimi olmayan ve günden güne motor nöronlarını kaybeden Demir Ali’nin dünyanın en pahalı ilacı olarak bilinen ve eksik olan gen tedavisini tamamlayan Zolgensma ilacına ihtiyacı bulunuyor.   Ülkemizde tedavisi olmayan bu hastalık ile mücadele edebilmek adına özel medikal malzemeler kullanan Demir Ali’nin ABD’deki tedavisi için 2,1 milyon Avro’nun toplanması gerekiyor.        
Altınordu Ve Ünye El Emeği Çarşısı’nda Satılan Ürünlerin Geliri Demir Ali’nin Kampanyasına Bağışlanacak

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınların evde ürettikleri el emeği ürünlerini sergileyerek ev ekonomisine katkı sunması amacıyla Altınordu ve Ünye ilçelerinde açılan El Emeği Çarşısı, bu kez SMA hastası Demir Ali’ye umut olacak.

Üreten kadınlar, 12-30 Kasım 2020 tarihleri arasında yapacağı satışın tüm gelirini ölümcül kas hastalığı ile savaşan 19 aylık Demir Ali’nin tedavisine bağışlayacak.

“HERKESİ DEMİR ALİ’YE DESTEĞE BEKLİYORUZ”

Başörtüsü, atkı, bere, rölyef, seccade, taş boyama vb. hediyelik ve çeyizlik eşyaların bulunduğu el emeği ürünler Demir Ali için satışa sunulacak. Demir Ali’nin tedavisi için başlatılan kampanyaya katkı sunmaktan son derece memnun olduklarını ifade eden üretici kadınlar, “Burada el emeği ürünlerimizi satarak ekonomimize katkıda bulunuyoruz. Demir Ali için biz de bir şeyler yapalım istedik. Burada stant açtık. Kampanyaya destek olmak isteyenler gelip ürün karşılığı yardımda bulunabilirler. İhtiyaçları olsun olmasın herkesi gelip bir şeyler alarak Demir Ali’ye destek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

DEMİR ALİ ÖLÜMCÜL KAS HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDİYOR

Ordu ilinde ikamet eden Avukat İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin 19 aylık evlatları olan Demir Ali, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 adında ölümcül kas hastalığı ile mücadele ediyor. Sağlıklı kas üretimi olmayan ve günden güne motor nöronlarını kaybeden Demir Ali’nin dünyanın en pahalı ilacı olarak bilinen ve eksik olan gen tedavisini tamamlayan Zolgensma ilacına ihtiyacı bulunuyor.

 

Ülkemizde tedavisi olmayan bu hastalık ile mücadele edebilmek adına özel medikal malzemeler kullanan Demir Ali’nin ABD’deki tedavisi için 2,1 milyon Avro’nun toplanması gerekiyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.