Kadın Kolları Başkanlığına Neşe Akgül Tiyaloğlu Seçildi

SİYASET 08.11.2020 - 14:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1800+ kez okundu.
 

Kadın Kolları Başkanlığına Neşe Akgül Tiyaloğlu Seçildi

AK Parti Ünye 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi Yapıldı
  AK Parti Ünye 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi’nde Neşe Akgül Tiyaloğlu, başkan seçildi. AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile partililer katıldı. Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede tek listeyle seçime gidilerek Neşe Akgül Tiyaloğlu başkan seçildi. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın ardından kongre dilek ve temennilerin okunması ile devam etti. Kongreye katılan eski kadın kolları başkanlarına teşekkür plaketi verildi. Ardından Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Neşe Akgül Tiyaloğlu, kongreye katılanlara teşekkür konuşması yaptı. Sözlerine İzmir Depremi’nde hayatlarını kaybedenlere rahmet dileyerek başlayan Başkan Tiyaloğlu, konuşmasında Ak Parti’nin kadınlara verdiği öneme değinerek “Ülkemizin çok kritik bir sürecinde bu onurlu görev tarafıma tevdi edildiğinde ne denli zorlu bir sürecin bizleri beklediğini ve üstlendiğimiz sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Göreve geldiğimiz andan itibaren tüm arkadaşlarımızla birlikte durmadan, yorulmadan partimizin başarısı için çalışmayı amaçlıyoruz. İnandığımız bu yolda yürümekten asla yılmayacağız. 19 yıllık siyasi yolculuğunda partimiz en büyük desteği hep kadınlardan almıştır. AK Parti kadınlarla birlikte güçlendi ve büyüdü. Türkiye’de kadınların siyasi hayata katılımlarına önem veren, kadınlara yönetim kademelerinde en çok yer açan parti AK Parti’dir. Kadınların siyasetteki yolunu açan, kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren ve çağ açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sürekli kendimizi yenileyerek ve geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye, Partimizin 2023 hedeflerine ulaşması için Ünye’den güçlü bir omuz vereceğiz” dedi. Kadın Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu’nun yönetimi şu şekilde; Asil Üyeler; Zeliha Akman Aysun Balcı Selda Dündar Hatice Balcı İlknur Okuyucu Feyzanur Bekmez Zeliha Balcı Süheyla Kapısız Ürer Fatma Okuyucu Kübranur Er Şule Karaoğlan Demir Gülsüm Ovalı Öznur Arslan Tansu Demirci Büşra Çakır Nesrin Korkmaz Melahat Yılmaz Duygu Zengin Aynur Yıldırım Emel Altun Arzu Özyurt Ebru Yürür Kübra Ustaoğlu Nihade Koç Fatma Yüksel Canan Tatlı Emine Pehlivan Gülendam Sertkaya Hamide Fidan Yedek Üyeler; Emine Fatma Bulat Ayşe Kabasakal Fatma Yılmaz Şaziye Veyisoğlu Tuğba Yerli Mehtap Koç Halime Yıldız Şirin Nuran Çelik Ebru Güney Emine Koyun Melike Nur Korkmaz Hamide Yıldıran Ayfer Halıcı Mekiye Sencar Dilek Altun
AK Parti Ünye 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

 

AK Parti Ünye 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi’nde Neşe Akgül Tiyaloğlu, başkan seçildi.

AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile partililer katıldı.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede tek listeyle seçime gidilerek Neşe Akgül Tiyaloğlu başkan seçildi.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın ardından kongre dilek ve temennilerin okunması ile devam etti. Kongreye katılan eski kadın kolları başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

Ardından Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Neşe Akgül Tiyaloğlu, kongreye katılanlara teşekkür konuşması yaptı.

Sözlerine İzmir Depremi’nde hayatlarını kaybedenlere rahmet dileyerek başlayan Başkan Tiyaloğlu, konuşmasında Ak Parti’nin kadınlara verdiği öneme değinerek “Ülkemizin çok kritik bir sürecinde bu onurlu görev tarafıma tevdi edildiğinde ne denli zorlu bir sürecin bizleri beklediğini ve üstlendiğimiz sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Göreve geldiğimiz andan itibaren tüm arkadaşlarımızla birlikte durmadan, yorulmadan partimizin başarısı için çalışmayı amaçlıyoruz. İnandığımız bu yolda yürümekten asla yılmayacağız. 19 yıllık siyasi yolculuğunda partimiz en büyük desteği hep kadınlardan almıştır. AK Parti kadınlarla birlikte güçlendi ve büyüdü. Türkiye’de kadınların siyasi hayata katılımlarına önem veren, kadınlara yönetim kademelerinde en çok yer açan parti AK Parti’dir. Kadınların siyasetteki yolunu açan, kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren ve çağ açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sürekli kendimizi yenileyerek ve geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye, Partimizin 2023 hedeflerine ulaşması için Ünye’den güçlü bir omuz vereceğiz” dedi.

Kadın Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu’nun yönetimi şu şekilde;

Asil Üyeler;

Zeliha Akman

Aysun Balcı

Selda Dündar

Hatice Balcı

İlknur Okuyucu

Feyzanur Bekmez

Zeliha Balcı

Süheyla Kapısız Ürer

Fatma Okuyucu

Kübranur Er

Şule Karaoğlan Demir

Gülsüm Ovalı

Öznur Arslan

Tansu Demirci

Büşra Çakır

Nesrin Korkmaz

Melahat Yılmaz

Duygu Zengin

Aynur Yıldırım

Emel Altun

Arzu Özyurt

Ebru Yürür

Kübra Ustaoğlu

Nihade Koç

Fatma Yüksel

Canan Tatlı

Emine Pehlivan

Gülendam Sertkaya

Hamide Fidan

Yedek Üyeler;

Emine Fatma Bulat

Ayşe Kabasakal

Fatma Yılmaz

Şaziye Veyisoğlu

Tuğba Yerli

Mehtap Koç

Halime Yıldız Şirin

Nuran Çelik

Ebru Güney

Emine Koyun

Melike Nur Korkmaz

Hamide Yıldıran

Ayfer Halıcı

Mekiye Sencar

Dilek Altun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.