Kaçakçılık ve Organize Suça Operasyon!

ASAYİŞ 03.09.2019 - 11:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2401+ kez okundu.
 

Kaçakçılık ve Organize Suça Operasyon!

Ünye’de dün yapılan Kaçakçılık Organize Suç Örgütüne yönelik operasyonla ilgili bilgi notu paylaşıldı.
Yapılan açıklamada, “Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Organize Suç Örgütüne yönelik 02.09.2019 günü Ünye, Fatsa, Aybastı ilçelerinde ve Ankara’da eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirilmiştir.Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi. Operasyonla ilgili gözaltına alınan şüphelilerle ilgili bilgi paylaşılmazken 30’un üzerinde şüphelinin Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandığı öğrenildi. Ünye’de operasyonda çok sayıda ev ve işyerinin yanı sıra bazı kamu kurumlarında da aramaların yapıldığı öğrenildi.
Ünye’de dün yapılan Kaçakçılık Organize Suç Örgütüne yönelik operasyonla ilgili bilgi notu paylaşıldı.

Yapılan açıklamada, “Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Organize Suç Örgütüne yönelik 02.09.2019 günü Ünye, Fatsa, Aybastı ilçelerinde ve Ankara’da eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirilmiştir.Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Operasyonla ilgili gözaltına alınan şüphelilerle ilgili bilgi paylaşılmazken 30’un üzerinde şüphelinin Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandığı öğrenildi.

Ünye’de operasyonda çok sayıda ev ve işyerinin yanı sıra bazı kamu kurumlarında da aramaların yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.