İzmir Depremini Bildi Ordu’da Deprem Olacağını İleri Sürdü

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.11.2020 - 16:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2064+ kez okundu.
 

İzmir Depremini Bildi Ordu’da Deprem Olacağını İleri Sürdü

İzmir depremini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda önceden bildiği gerekçesiyle gündem olan Mustafa Kılıç, aralarında Ordu’nun da bulunduğu Karadeniz Bölgesi için deprem tahmininde bulundu.
29 Ekim tarihinde Twitter'da ki sayfasından "İzmir gecikme olmazsa saat 15-18 arası atak yiyebilir. Ama endişeye gerek yok tavan 4.5" mesajı yayınlayan Mustafa Kılıç'ın bu uyarısı gerçek oldu. İzmir'de saat 15:00'de deprem olurken, uyarıyı 15 saat önceden yapan Mustafa Kılıç isimli vatandaş ise biran da Türkiye'nin gündemine oturan isim oldu. Kendisini doğa bilimcisi olarak tanıtan ve İzmir depremini 15 saat önceden bilerek uyaran Mustafa Kılıç'ın 28 Ekim 2020 tarihinde ise yine Twitter sayfasından Ordu’nun da içinde yer aldığı Karadeniz bölgesi için de deprem olacağı uyarısında bulunduğu görüldü.    KARADENİZ’DE DEPREM RİSKİ GÖRÜNÜYOR Mustafa Kılıç twitter hesabından İzmir depremini 15 saat önceden bilmesi ile gündem olan söz konusu vatandaşın 28 Şubat 2020 tarihinde de bir Türkiye haritası paylaşarak, "Yarın gece yarısına kadar geçerli. Yeşil tavan 4.5 sarı tavan 5.5 Balıkesir civarı sabah, orta Karadeniz bölgesi ve Erzincan öğleyin ani basınç değişikliği nedeniyle yüksek #deprem riskli görünüyor.  Bu hava durumuna göre yapılan tahmindir. Hava değişirse tahmin tutmayabilir” mesajını paylaştı. Mustafa Kılıç'ın 28 Ekim tarihinde twitter hesabından yayınladığı mesajda, 5.5 şiddetinde deprem olacağını söylediği Karadeniz bölgesinde, Ordu’yu sarı çizgi içerisine alması dikkati çekti. 
İzmir depremini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda önceden bildiği gerekçesiyle gündem olan Mustafa Kılıç, aralarında Ordu’nun da bulunduğu Karadeniz Bölgesi için deprem tahmininde bulundu.

29 Ekim tarihinde Twitter'da ki sayfasından "İzmir gecikme olmazsa saat 15-18 arası atak yiyebilir. Ama endişeye gerek yok tavan 4.5" mesajı yayınlayan Mustafa Kılıç'ın bu uyarısı gerçek oldu. İzmir'de saat 15:00'de deprem olurken, uyarıyı 15 saat önceden yapan Mustafa Kılıç isimli vatandaş ise biran da Türkiye'nin gündemine oturan isim oldu. Kendisini doğa bilimcisi olarak tanıtan ve İzmir depremini 15 saat önceden bilerek uyaran Mustafa Kılıç'ın 28 Ekim 2020 tarihinde ise yine Twitter sayfasından Ordu’nun da içinde yer aldığı Karadeniz bölgesi için de deprem olacağı uyarısında bulunduğu görüldü. 

 

KARADENİZ’DE DEPREM RİSKİ GÖRÜNÜYOR

Mustafa Kılıç twitter hesabından İzmir depremini 15 saat önceden bilmesi ile gündem olan söz konusu vatandaşın 28 Şubat 2020 tarihinde de bir Türkiye haritası paylaşarak, "Yarın gece yarısına kadar geçerli. Yeşil tavan 4.5 sarı tavan 5.5 Balıkesir civarı sabah, orta Karadeniz bölgesi ve Erzincan öğleyin ani basınç değişikliği nedeniyle yüksek #deprem riskli görünüyor.  Bu hava durumuna göre yapılan tahmindir. Hava değişirse tahmin tutmayabilir” mesajını paylaştı. Mustafa Kılıç'ın 28 Ekim tarihinde twitter hesabından yayınladığı mesajda, 5.5 şiddetinde deprem olacağını söylediği Karadeniz bölgesinde, Ordu’yu sarı çizgi içerisine alması dikkati çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.