İyi Parti Ünye Gençlik Teşkilatı Kuruldu

23.07.2020 - 13:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2372+ kez okundu.
 

İyi Parti Ünye Gençlik Teşkilatı Kuruldu

İyi Parti Ünye Gençlik Teşkilatı, Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cemal SİDER Tarafından 10 Kişilik Genç Bir Ekiple Oluşturuldu.
Şubat ayında gerçekleştirilen iyi parti Ünye 2. Olağan kongresinde başkan olarak seçilen Feryal ÇUHACI ve yönetimi eksik olan bir çok komisyonu kurarak teşkilatlarını hızla yapılandırmaya başladı. Son olarak ise  gençlik politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Cemal Sider eşliğinde  gençlik teşkilatını kurdu.       10 Kişilik Bir Ekipten oluşan İyi Parti Ünye  Gençlik Teşkilatı İlçe Başkanı Feryal Cuhacı Ve Başkan Yardımcısı Cemal Sider'le İlk Toplantılarını gerçekleştirdi.     Başkan ÇUHACI Gençlerle yaptığı sohbette, ‘’ Partimize ilginin her geçen gün katlanarak arttığını görmek beni ziyadesi ile mutlu ediyor,  hele de Ünye'de  sizler gibi Cesur donanımlı Gençlerle birlikte çalışacak olmak bana ayrıca güç veriyor’’ ifadelerini kullandı.     Gençlik politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Cemal Sider ise yaptığı açıklamada, ‘’ ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde tek umudumuz İYİ Parti olmuştur. Bizler iyi gençlik olarak  Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN “Bütün umudum gençliktedir” sözü ile biz TÜRK gençleri’nin üzerine yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak bu yola çıktık. Biz gençlere çok büyük görevler düştüğünün farkındayız ve bu anlamda her kesimden birbirinden değerli arkadaşlarımızla güzel bir ekip oluşturduk. Sayımızın her geçen gün giderek artacağından ve demokrasiye olan inancımızın asla azalmayacağından kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin gençlere gösterdiği hassasiyetten dolayı öncelikle genel başkanımız sayın meral akşener ve ilçe başkanımız Sayın Ferya Çuhacı hanımefendi'ye çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.
İyi Parti Ünye Gençlik Teşkilatı, Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cemal SİDER Tarafından 10 Kişilik Genç Bir Ekiple Oluşturuldu.



Şubat ayında gerçekleştirilen iyi parti Ünye 2. Olağan kongresinde başkan olarak seçilen Feryal ÇUHACI ve yönetimi eksik olan bir çok komisyonu kurarak teşkilatlarını hızla yapılandırmaya başladı. Son olarak ise  gençlik politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Cemal Sider eşliğinde  gençlik teşkilatını kurdu.

 

 

 

10 Kişilik Bir Ekipten oluşan İyi Parti Ünye  Gençlik Teşkilatı İlçe Başkanı Feryal Cuhacı Ve Başkan Yardımcısı Cemal Sider'le İlk Toplantılarını gerçekleştirdi.

 

 

Başkan ÇUHACI Gençlerle yaptığı sohbette, ‘’ Partimize ilginin her geçen gün katlanarak arttığını görmek beni ziyadesi ile mutlu ediyor,  hele de Ünye'de  sizler gibi Cesur donanımlı Gençlerle birlikte çalışacak olmak bana ayrıca güç veriyor’’ ifadelerini kullandı.

 

 

Gençlik politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Cemal Sider ise yaptığı açıklamada, ‘’ ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde tek umudumuz İYİ Parti olmuştur. Bizler iyi gençlik olarak  Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN “Bütün umudum gençliktedir” sözü ile biz TÜRK gençleri’nin üzerine yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak bu yola çıktık. Biz gençlere çok büyük görevler düştüğünün farkındayız ve bu anlamda her kesimden birbirinden değerli arkadaşlarımızla güzel bir ekip oluşturduk. Sayımızın her geçen gün giderek artacağından ve demokrasiye olan inancımızın asla azalmayacağından kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin gençlere gösterdiği hassasiyetten dolayı öncelikle genel başkanımız sayın meral akşener ve ilçe başkanımız Sayın Ferya Çuhacı hanımefendi'ye çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.