İyi Parti’den, Ünye 1957 Spor’a Tam Destek Sözü

BÖLGE GÜNDEMİ 09.01.2020 - 22:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2008+ kez okundu.
 

İyi Parti’den, Ünye 1957 Spor’a Tam Destek Sözü

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti’den Ordu Milletvekili adaylığına çıkan iş insanı Ferhat Çakıroğlu, Ünye 1957 Spor’u ziyaret ederek kulübe destek sözü verdi.
İYİ Partililer Ünye 1957 Spor Kulübü yeni yönetimini Cevizdere’deki tesislerde ziyaret etti. “Güzel Bir Ekip Kurduk” Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran yaptığı açıklamada, “Biz istedik ki yüreğinde Ünye sevgisi olan herkesi bir araya toplayalım. Kimse kendini üzmesin. Çünkü geçmiş dönemde şehri çok yormuşlar. Bunları hep yaşadık, duyduk. Kaymakam bey, kimse yönetimde yorulmayacak, herkes kendine bir bütçe ayarlasın. Yapabildiği kadar. 20 kişi olmasın 40 kişi olsun. Herkes elini taşın altına koysun. Esnafı da yormayalım. Ünye’de geçmiş dönemde yaşanan sıkıntıları herkes biliyor. Bizde arkadaşlarımızla güzel bir ekip yaptık. Siyasi kimliği olan arkadaşlarımızı da aramızda görmek istedik. Bu bağlamda İYİ Partili arkadaşlarımızı da aramızda görmek mutluluk verdi, güven ve huzur verdi. Diğer siyasi parti temsilcileri ile de görüşerek davet edeceğiz. Gelip kulübümüzü görsünler. Burada 30-35 kişi para kazanıyor, evine aş götürüyor. Alt yapımızda 20-25 sporcumuz var. Önümüzde ki sezonda bu sayı 70-80 kişiye ulaşacak. Elimizden ne geliyorsa Ünye 1957 Spor için yapmaya çalışıyoruz” dedi. Çakıroğlu’ndan Tam Destek Sözü İYİ Parti’den Ordu Milletvekili adayı olan iş insanı Ferhat Çakıroğlu ise, bundan sonra ki Ünye Spor’un maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağını ifade ederek kulübe destek sözü verdi. Ünye’deki herkesin 1957 Spor için taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayan Çakıroğlu, Ünye’nin bu zor süreçten el birliği ile çıkacağını sözlerine ekledi. “Üstümüze Ne Düşüyorsa Yapacağız” İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Osman Karagöz 1957 Spor yeni başkanı ve yönetimini tebrik ederek, “Ünye 1957 Spor Ünye’mizin önemli bir değeri. Biz Ünyespor sevdalısıyız. Gençliğimiz hep öyle geçti. Yani Ünyespor canımız ciğerimiz. Bizim Ünyespor’u öncelikle Ünyeli olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın destekleri olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda iş insnaalrı, sivil toplum kuruluşları herkese burada görev düşüyor. Herkes elini taşın altına koymalı ki Ünye 1957 Spor’da hak ettiği yere gelmeli. Bu Ünye’nin milli bir davası. El üstünde tutmamız gerekiyor. Biz Ünyespor ile gurur duyduk. Gurur kaynağımızda o olmalı. Biz bunun bilincindeyiz. Ünyeli de bunu bilincinde. Ünye 1957 Spor’u maddi ve manevi desteklemek gerekiyor. Biz Ünye 1957 Spor!a sahip çıkarsak takım zaten kendini toparlar. Böyle seçkin kadrolar burada olduğu sürece de bun yapılmayacak bir yönü yok. Her türlü destek için yanınızdayız. Bu birlikte olacak bir şey. Bu taşın altına elimizi beraber sokarak takımı kaldıracağız. Üstümüze ne düşüyorsa yapacağız” dedi. “Mesele Ünye’nin meselesi” Ünye 1957 Spor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şener, “Ünyespor Ünye’nin simgesi. O yüzden İYİ Parti’nin de, CHP, MHP’nin de yani bütün siyasi partiler bu havuzun içerisinde olmak zorunda. Burada siyasi bir görüş ayrımı asla yok. Mesele Ünye’nin meselesi.”dedi.
İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti’den Ordu Milletvekili adaylığına çıkan iş insanı Ferhat Çakıroğlu, Ünye 1957 Spor’u ziyaret ederek kulübe destek sözü verdi.


İYİ Partililer Ünye 1957 Spor Kulübü yeni yönetimini Cevizdere’deki tesislerde ziyaret etti.

“Güzel Bir Ekip Kurduk”

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran yaptığı açıklamada, “Biz istedik ki yüreğinde Ünye sevgisi olan herkesi bir araya toplayalım. Kimse kendini üzmesin. Çünkü geçmiş dönemde şehri çok yormuşlar. Bunları hep yaşadık, duyduk. Kaymakam bey, kimse yönetimde yorulmayacak, herkes kendine bir bütçe ayarlasın. Yapabildiği kadar. 20 kişi olmasın 40 kişi olsun. Herkes elini taşın altına koysun. Esnafı da yormayalım. Ünye’de geçmiş dönemde yaşanan sıkıntıları herkes biliyor. Bizde arkadaşlarımızla güzel bir ekip yaptık. Siyasi kimliği olan arkadaşlarımızı da aramızda görmek istedik. Bu bağlamda İYİ Partili arkadaşlarımızı da aramızda görmek mutluluk verdi, güven ve huzur verdi. Diğer siyasi parti temsilcileri ile de görüşerek davet edeceğiz. Gelip kulübümüzü görsünler. Burada 30-35 kişi para kazanıyor, evine aş götürüyor. Alt yapımızda 20-25 sporcumuz var. Önümüzde ki sezonda bu sayı 70-80 kişiye ulaşacak. Elimizden ne geliyorsa Ünye 1957 Spor için yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Çakıroğlu’ndan Tam Destek Sözü

İYİ Parti’den Ordu Milletvekili adayı olan iş insanı Ferhat Çakıroğlu ise, bundan sonra ki Ünye Spor’un maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağını ifade ederek kulübe destek sözü verdi. Ünye’deki herkesin 1957 Spor için taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayan Çakıroğlu, Ünye’nin bu zor süreçten el birliği ile çıkacağını sözlerine ekledi.

“Üstümüze Ne Düşüyorsa Yapacağız”

İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Osman Karagöz 1957 Spor yeni başkanı ve yönetimini tebrik ederek, “Ünye 1957 Spor Ünye’mizin önemli bir değeri. Biz Ünyespor sevdalısıyız. Gençliğimiz hep öyle geçti. Yani Ünyespor canımız ciğerimiz. Bizim Ünyespor’u öncelikle Ünyeli olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın destekleri olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda iş insnaalrı, sivil toplum kuruluşları herkese burada görev düşüyor. Herkes elini taşın altına koymalı ki Ünye 1957 Spor’da hak ettiği yere gelmeli. Bu Ünye’nin milli bir davası. El üstünde tutmamız gerekiyor. Biz Ünyespor ile gurur duyduk. Gurur kaynağımızda o olmalı. Biz bunun bilincindeyiz. Ünyeli de bunu bilincinde. Ünye 1957 Spor’u maddi ve manevi desteklemek gerekiyor. Biz Ünye 1957 Spor!a sahip çıkarsak takım zaten kendini toparlar. Böyle seçkin kadrolar burada olduğu sürece de bun yapılmayacak bir yönü yok. Her türlü destek için yanınızdayız. Bu birlikte olacak bir şey. Bu taşın altına elimizi beraber sokarak takımı kaldıracağız. Üstümüze ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

“Mesele Ünye’nin meselesi”

Ünye 1957 Spor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şener, “Ünyespor Ünye’nin simgesi. O yüzden İYİ Parti’nin de, CHP, MHP’nin de yani bütün siyasi partiler bu havuzun içerisinde olmak zorunda. Burada siyasi bir görüş ayrımı asla yok. Mesele Ünye’nin meselesi.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.