İyi başlayamadı

SPOR 20.01.2019 - 00:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2472+ kez okundu.
 

İyi başlayamadı

Spor Toto BAL 4. Gurup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, 2. devrenin ilk karşılaşmasında konuk ettiği Altınordu Belediyespor’a 4-2’lik skorla mağlup oldu ve ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamadı.
Spor Toto BAL 4. Gurup 14. hafta müsabakasında Altınordu Belediyespor’u konuk eden Ünye 1957 Spor rakibine 4-2’lik skorla mağlup oldu ve ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamadı. Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor karşısına Abdullah Çiçek, Ahmet Balcancı, Selçuk İlhan Yanık, Erkan Kestir, Volkan Ayseki, Bahri Çiçek, Reha Yaylı, Ali Yakup, Sefa Genç, Devran Çamurdaş ve Aydın Çetin on biriyle çıktı. Son bir haftada kurulan takımla onur mücadelesi veren Yeşil beyazlılar, Altınordu Belediyespor karşısında ilk yarının 41. dakikasında Caner Çolak’ın penaltıdan attığı gole engel olamadı ve 1-0 mağlup duruma düştü. 45+1’de yine Caner Çolak’ın takımına kafa vuruşuyla kazandırdığı golle fark 2 ye çıktı ve ilk yarı Ünye 1975 Spor’un 2-0 yenilgisiyle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında farkı azaltmak için zaman zaman riskler alan yeşil beyazlılar savunmasında az adamla yakalandığı 71. dakikada bu defa da Onur’un golüne engel olamadı ve skor 3-0 oldu. Son 10 dakikada rakibi üzerinde baskı kuran Ünye 1957 Spor 81. dakikada Devran’ın ve 86. dakikada Ali Yakup’un golleri ile farkı 1’e indirmesine rağmen, beraberlik aradığı dakikalarda konuk takımın geliştirdiği kontratak da Batuhan Şener’in golüne engel olamayarak sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla iki takım arasında ki puan farkı 6’ya indi. -“Hazırlıksız yakalandık”- Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Çağlar Çakır, maç sonu yaptığı açıklamada hazırlıksız yakalandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bizim için ilk hafta ve çok hazırlıksız yakalandık. Eksik antrenmanlarımız vardı. Bu doğrultuda sahada zaman zaman istediğimiz oyunu sergiledik ancak rakibin oyuna hakim olduğu anlarda reaksiyon gösteremedik. İlk maçı oynadık ama hazırlık maçı gibiydi. Çünkü tam hazırlanamadık. Bir iki hafta içinde hazırlanacağımızı umuyoruz. Eksiklerimiz var bunları en kısa sürede tamamlayıp önümüzdeki haftalarda sahaya istediğimiz skoru yansıtacağız.” 
Spor Toto BAL 4. Gurup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, 2. devrenin ilk karşılaşmasında konuk ettiği Altınordu Belediyespor’a 4-2’lik skorla mağlup oldu ve ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamadı.

Spor Toto BAL 4. Gurup 14. hafta müsabakasında Altınordu Belediyespor’u konuk eden Ünye 1957 Spor rakibine 4-2’lik skorla mağlup oldu ve ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamadı.

Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor karşısına Abdullah Çiçek, Ahmet Balcancı, Selçuk İlhan Yanık, Erkan Kestir, Volkan Ayseki, Bahri Çiçek, Reha Yaylı, Ali Yakup, Sefa Genç, Devran Çamurdaş ve Aydın Çetin on biriyle çıktı.

Son bir haftada kurulan takımla onur mücadelesi veren Yeşil beyazlılar, Altınordu Belediyespor karşısında ilk yarının 41. dakikasında Caner Çolak’ın penaltıdan attığı gole engel olamadı ve 1-0 mağlup duruma düştü. 45+1’de yine Caner Çolak’ın takımına kafa vuruşuyla kazandırdığı golle fark 2 ye çıktı ve ilk yarı Ünye 1975 Spor’un 2-0 yenilgisiyle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında farkı azaltmak için zaman zaman riskler alan yeşil beyazlılar savunmasında az adamla yakalandığı 71. dakikada bu defa da Onur’un golüne engel olamadı ve skor 3-0 oldu.

Son 10 dakikada rakibi üzerinde baskı kuran Ünye 1957 Spor 81. dakikada Devran’ın ve 86. dakikada Ali Yakup’un golleri ile farkı 1’e indirmesine rağmen, beraberlik aradığı dakikalarda konuk takımın geliştirdiği kontratak da Batuhan Şener’in golüne engel olamayarak sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla iki takım arasında ki puan farkı 6’ya indi.

-“Hazırlıksız yakalandık”-

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Çağlar Çakır, maç sonu yaptığı açıklamada hazırlıksız yakalandıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bizim için ilk hafta ve çok hazırlıksız yakalandık. Eksik antrenmanlarımız vardı. Bu doğrultuda sahada zaman zaman istediğimiz oyunu sergiledik ancak rakibin oyuna hakim olduğu anlarda reaksiyon gösteremedik. İlk maçı oynadık ama hazırlık maçı gibiydi. Çünkü tam hazırlanamadık. Bir iki hafta içinde hazırlanacağımızı umuyoruz. Eksiklerimiz var bunları en kısa sürede tamamlayıp önümüzdeki haftalarda sahaya istediğimiz skoru yansıtacağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.