İstanbul’da yaşayan Ordulular, belediye başkanlıklarına talip oldu.

SİYASET 07.12.2018 - 10:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2239+ kez okundu.
 

İstanbul’da yaşayan Ordulular, belediye başkanlıklarına talip oldu.

İstanbul’da yaşayan Ordulular, belediye başkanlıklarına talip oldu. İstanbul’da bugüne kadar AK Parti’den 13, CHP’den 7, BBP’den 1 olmak üzere toplamda 21 Ordulu aday adaylığı başvurusunda bulundu.
31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşırken, gurbette yaşayan Ordulular da yaşadığı memleketlerde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. Özellikle Orduluların en kalabalık nüfusa sahip üçüncü il olan İstanbul’daki aday adaylarının sayıları dikkat çekiyor. İstanbul’da bugüne kadar 21 Ordulu, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 13 Ordulu aday adayı ile AK Parti başı çekerken, AK Parti’yi 7 aday adayı ile CHP, 1 aday adayı ile Büyük Birlik Partisi (BBP) takip etti. İstanbul’dan belediye başkanlığına talip olan aday adaylarının isimleri ise şöyle; AK PARTİ: Kâğıthane Belediye Başkan aday adayı Temel Başalan, Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Yücel Yalçınkaya, Zeytinburnu Belediye Başkan aday adayı Bahattin Ünver, Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı Yusuf Karademir, Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı Fatma Yılmaz, Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Velittin Küçük, Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Musa Hamarat, Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı Deniz Köken, Bağcılar Belediye Başkan aday adayı Cavit Çakır, Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı Harun Pala, Pendik Belediye Başkan aday adayı Ahmet Cin, Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çon ve Adalar Belediye Başkan aday adayı Özlem Öztekin Vural.   CHP: Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Seyfettin Yıldırım, Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Aysemin Gülmez Karataş, Beykoz Belediye Başkan aday adayı Şevket Arıkan, Ümraniye Belediye Başkan aday adayı Aysun Şengül, Maltepe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Koca, Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı Muharrem Dalkıç ve Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Uğur Barış Karabulut. BBP: Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı Hamdi Yıldız.
İstanbul’da yaşayan Ordulular, belediye başkanlıklarına talip oldu. İstanbul’da bugüne kadar AK Parti’den 13, CHP’den 7, BBP’den 1 olmak üzere toplamda 21 Ordulu aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşırken, gurbette yaşayan Ordulular da yaşadığı memleketlerde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. Özellikle Orduluların en kalabalık nüfusa sahip üçüncü il olan İstanbul’daki aday adaylarının sayıları dikkat çekiyor. İstanbul’da bugüne kadar 21 Ordulu, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 13 Ordulu aday adayı ile AK Parti başı çekerken, AK Parti’yi 7 aday adayı ile CHP, 1 aday adayı ile Büyük Birlik Partisi (BBP) takip etti. İstanbul’dan belediye başkanlığına talip olan aday adaylarının isimleri ise şöyle;

AK PARTİ: Kâğıthane Belediye Başkan aday adayı Temel Başalan, Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Yücel Yalçınkaya, Zeytinburnu Belediye Başkan aday adayı Bahattin Ünver, Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı Yusuf Karademir, Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı Fatma Yılmaz, Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Velittin Küçük, Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Musa Hamarat, Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı Deniz Köken, Bağcılar Belediye Başkan aday adayı Cavit Çakır, Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı Harun Pala, Pendik Belediye Başkan aday adayı Ahmet Cin, Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çon ve Adalar Belediye Başkan aday adayı Özlem Öztekin Vural.

 

CHP: Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Seyfettin Yıldırım, Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Aysemin Gülmez Karataş, Beykoz Belediye Başkan aday adayı Şevket Arıkan, Ümraniye Belediye Başkan aday adayı Aysun Şengül, Maltepe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Koca, Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı Muharrem Dalkıç ve Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Uğur Barış Karabulut.

BBP: Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı Hamdi Yıldız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.