İŞKUR'dan 218 istihdam

BÖLGE GÜNDEMİ 08.10.2019 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1443+ kez okundu.
 

İŞKUR'dan 218 istihdam

İŞKUR ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği TYP kapsamında Ünye ile Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerindeki okullarda 218 kişi temizlik ve güvenlik personeli olarak istihdam edildi.
İŞKUR ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Ünye ile Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerindeki okullarda 218 kişi temizlik personeli ve güvenlik personeli olarak istihdam edildi. Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR)ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü Toplum Yararına Program düzenledi. Program kapsamında Ünye ile Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerindeki okullarda 218 kişi temizlik personeli ve güvenlik personeli olarak istihdam edildi. Program ile Ünye’deki okullarda 134 temizlik personeli 22 güvenlik personeli olmak üzere toplam 156 kişi, İkizce’de 16 Temizlik personeli ile 4 güvenlik personeli, Çaybaşı’nda 13 temizlik personeli ile 3 güvenlik personeli, Akkuş’da 21 temizlik personeli ile 5 güvenlik personeli istihdam edildi. 7 Ekim 2019 Pazartesi günü itibariyle işbaşı yapan TYP’liler 30 Haziran 2020 tarihine kadar okullarda temizlik ve güvenlik personeli olarak görev yapacak.
İŞKUR ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği TYP kapsamında Ünye ile Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerindeki okullarda 218 kişi temizlik ve güvenlik personeli olarak istihdam edildi.

İŞKUR ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Ünye ile Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerindeki okullarda 218 kişi temizlik personeli ve güvenlik personeli olarak istihdam edildi.

Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR)ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü Toplum Yararına Program düzenledi. Program kapsamında Ünye ile Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerindeki okullarda 218 kişi temizlik personeli ve güvenlik personeli olarak istihdam edildi.

Program ile Ünye’deki okullarda 134 temizlik personeli 22 güvenlik personeli olmak üzere toplam 156 kişi, İkizce’de 16 Temizlik personeli ile 4 güvenlik personeli, Çaybaşı’nda 13 temizlik personeli ile 3 güvenlik personeli, Akkuş’da 21 temizlik personeli ile 5 güvenlik personeli istihdam edildi.

7 Ekim 2019 Pazartesi günü itibariyle işbaşı yapan TYP’liler 30 Haziran 2020 tarihine kadar okullarda temizlik ve güvenlik personeli olarak görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.