İskele'deki çalışmalarda sona yaklaşıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 17.12.2019 - 14:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1638+ kez okundu.
 

İskele'deki çalışmalarda sona yaklaşıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İskelesi’nde başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa zamanda Ünye’ye yakışır bir iskele yapılarak hayata geçirilecek” dedi. Ünye’nin vitrini ve sembol mekânlarından olan Ünye İskelesi’nde korkuluklar yeniden dizayn edilirken aydınlatma ve kırık olan zemin taşlarının da iyileştirilmesi yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa zamanda Ünye’ye yakışır bir iskele yapılarak hayata geçirilecek” dedi. “Ünye’nin güzelliğine güzellik katacak” Ünye'nin yaz sezonunda 500 bini aşkın ziyaretçi ağırladığını ve iskelenin kentin en hareketli noktalarından biri olduğunu ifade eden Genel Sekreter Coşkun Alp, “Tarihi, kültürel ve doğal yapısı ile Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm noktalarından biri olan iskelede bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ekiplerimiz tarafından devam ediyor. İskeledeki çalışmalar kısa sürede bitirilerek Ünyeli hemşerilerimizin hizmetine girecek. Yeni konsepti ve modern görüntüsü ile Ünye İskelesi ilçemizin güzelliğine güzellik katacak” dedi. “Ordu'da işleyen bir mekanizma var” Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede yapılan her çalışmanın Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizzat yakından takip ettiğinin altını çizen Genel Sekreter Coşkun Alp, “ İlçelerimizde yapılan ve yapılacak her çalışma Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından takip ediliyor. Yapılan çalışmalarda oluşabilecek her problem başkanımızın girişimleriyle çözüme kavuşturuluyor. Bu bağlamda hemşerilerimiz rahat olsunlar. Ordu’da işleyen bir mekanizma var” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İskelesi’nde başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa zamanda Ünye’ye yakışır bir iskele yapılarak hayata geçirilecek” dedi.

Ünye’nin vitrini ve sembol mekânlarından olan Ünye İskelesi’nde korkuluklar yeniden dizayn edilirken aydınlatma ve kırık olan zemin taşlarının da iyileştirilmesi yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa zamanda Ünye’ye yakışır bir iskele yapılarak hayata geçirilecek” dedi.

“Ünye’nin güzelliğine güzellik katacak”

Ünye'nin yaz sezonunda 500 bini aşkın ziyaretçi ağırladığını ve iskelenin kentin en hareketli noktalarından biri olduğunu ifade eden Genel Sekreter Coşkun Alp, “Tarihi, kültürel ve doğal yapısı ile Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm noktalarından biri olan iskelede bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ekiplerimiz tarafından devam ediyor. İskeledeki çalışmalar kısa sürede bitirilerek Ünyeli hemşerilerimizin hizmetine girecek. Yeni konsepti ve modern görüntüsü ile Ünye İskelesi ilçemizin güzelliğine güzellik katacak” dedi.

“Ordu'da işleyen bir mekanizma var”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede yapılan her çalışmanın Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizzat yakından takip ettiğinin altını çizen Genel Sekreter Coşkun Alp, “ İlçelerimizde yapılan ve yapılacak her çalışma Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından takip ediliyor. Yapılan çalışmalarda oluşabilecek her problem başkanımızın girişimleriyle çözüme kavuşturuluyor. Bu bağlamda hemşerilerimiz rahat olsunlar. Ordu’da işleyen bir mekanizma var” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.