İmamoğlu Ordulularla buluştu

BÖLGE GÜNDEMİ 09.01.2020 - 09:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2071+ kez okundu.
 

İmamoğlu Ordulularla buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu Dernekler Federasyonu programları kapsamında Ordulular ile bir araya geldi.
  Emirgan Korosu Beyaz Köşk’de yapılan Programa Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, İBB İmar AŞ. Müdürü Onur Soytürk, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri başkanları ve basın mensupları katıldı. Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi İstanbul da yaşayan Orduluların sorunlarını Başkan Ekrem İmamoğlu'na aktardı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Orduluların yanında olduklarını ifade ederek, Ordulular ile bulunmaktan keyif aldığını söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu Dernekler Federasyonu programları kapsamında Ordulular ile bir araya geldi.

 

Emirgan Korosu Beyaz Köşk’de yapılan Programa Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, İBB İmar AŞ. Müdürü Onur Soytürk, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri başkanları ve basın mensupları katıldı.

Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi İstanbul da yaşayan Orduluların sorunlarını Başkan Ekrem İmamoğlu'na aktardı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Orduluların yanında olduklarını ifade ederek, Ordulular ile bulunmaktan keyif aldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.