İlçe Tarım'ın süt ikramı takdir topladı

YAŞAM 21.04.2019 - 17:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1660+ kez okundu.
 

İlçe Tarım'ın süt ikramı takdir topladı

Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Beraat Kandili gecesi Yunus Emre Camisi cemaatine süt ikram etmesi, cemaati hem şaşırttı hem de takdir gördü.
Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferda Yıldırım ve müdürlük personeli, Berat Gecesi Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Camisi önüne stant kurarak cami cemaatine süt ikramında bulundular. Beraat Kandili gecesinin manevi atmosferinde camiden çıkan vatandaşlara süt ikram eden Ferda Yıldırım ve beraberindekilerin bu çalışması memnuniyetle karşılandı.   Yıldırım, kandil gecesi yatsı namazına müteakip vatandaşlara süt içimini teşvik etmek ve halkın Berat Kandilini kutlamak amacıyla süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.   
Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Beraat Kandili gecesi Yunus Emre Camisi cemaatine süt ikram etmesi, cemaati hem şaşırttı hem de takdir gördü.

Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferda Yıldırım ve müdürlük personeli, Berat Gecesi Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Camisi önüne stant kurarak cami cemaatine süt ikramında bulundular.

Beraat Kandili gecesinin manevi atmosferinde camiden çıkan vatandaşlara süt ikram eden Ferda Yıldırım ve beraberindekilerin bu çalışması memnuniyetle karşılandı.

 

Yıldırım, kandil gecesi yatsı namazına müteakip vatandaşlara süt içimini teşvik etmek ve halkın Berat Kandilini kutlamak amacıyla süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.