İlçe Tarım’dan yılbaşı teftişi!

BÖLGE GÜNDEMİ 31.12.2018 - 20:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1428+ kez okundu.
 

İlçe Tarım’dan yılbaşı teftişi!

Ünye Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı dolayısıyla gıda ve alkollü içki satışı yapan işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.
Ünye Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma ekipleri desteğiyle eğlence merkezleri ile halka açık toplu tüketim işletmelerine yönelik gıda ve alkollü içki denetimlerini arttırdı. Denetimlerde sahte içkilere karşı bandrol kontrolleri yapılırken, iş yerlerinin hijyen koşulları da denetlendi. Ekipler,  yılbaşı öncesi içkili eğlence yerleri, içkili lokantalar ve oteller olmak üzere, bu alanlarda faaliyet gösteren işletmelere, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) belgesi, Maliye Bakanlığı’nın bandrolü olmadan satışa sunulan sahte alkollü içkiler ve iş yerlerini hijyen yönünden denetledi. Denetimlerin etkinliğini artırmak amacıyla, gündüz ve gece olarak yürütüldüğü bildirilirken, mevzuat kapsamında bilgilendirilmeler yapıldığı,  işletmelerde alkollü içki denetimi yanında, asgari teknik ve hijyen esaslarına bağlı olarak faaliyet gösterip göstermediklerinin ile saklama ve sunum koşullarının uygunluğunun denetimlerde yapıldığı bildirildi.
Ünye Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı dolayısıyla gıda ve alkollü içki satışı yapan işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Ünye Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma ekipleri desteğiyle eğlence merkezleri ile halka açık toplu tüketim işletmelerine yönelik gıda ve alkollü içki denetimlerini arttırdı.

Denetimlerde sahte içkilere karşı bandrol kontrolleri yapılırken, iş yerlerinin hijyen koşulları da denetlendi.

Ekipler,  yılbaşı öncesi içkili eğlence yerleri, içkili lokantalar ve oteller olmak üzere, bu alanlarda faaliyet gösteren işletmelere, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) belgesi, Maliye Bakanlığı’nın bandrolü olmadan satışa sunulan sahte alkollü içkiler ve iş yerlerini hijyen yönünden denetledi.

Denetimlerin etkinliğini artırmak amacıyla, gündüz ve gece olarak yürütüldüğü bildirilirken, mevzuat kapsamında bilgilendirilmeler yapıldığı,  işletmelerde alkollü içki denetimi yanında, asgari teknik ve hijyen esaslarına bağlı olarak faaliyet gösterip göstermediklerinin ile saklama ve sunum koşullarının uygunluğunun denetimlerde yapıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.