İl Başkanı Tomakin açıkladı: Erdoğan Ordu'ya geliyor mu?

SİYASET 20.03.2019 - 19:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1165+ kez okundu.
 

İl Başkanı Tomakin açıkladı: Erdoğan Ordu'ya geliyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu’ya tekrar geliyor mu? AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin açıkladı.
Başkan Tomakin , “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart 2019 tarihinde Ordu’ya gelmiş Ordu tarihinin en kalabalık ve en coşkulu mitingini o gün yapmıştır. Cumhurbaşkanımız Ordu’lu hemşehrilerine hitap ederken "Yoldaşım, gönüldaşım, kaderdaşım Ordu." ifadelerini kullanmıştır.Bu aleladede söylemiş bir söz değildir. Cumhurbaşkanımızın Ordu’lulara özel sevgisi ve muhabbeti vardır, Cumhurbaşkanımız miting alanını hınca hınç dolduran kalabalığa ve Ordu’lu hemşehrilerine mesajını net olarak vermiş , Ordu’lu vatandaşlarımız da  mesajı  net bir şekilde almışlardır dedi. Tomakin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart tarihine kadar tekrar Ordu’ya gelmesinin söz konusu olmadığını da bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu’ya tekrar geliyor mu? AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin açıkladı.

Başkan Tomakin , “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart 2019 tarihinde Ordu’ya gelmiş Ordu tarihinin en kalabalık ve en coşkulu mitingini o gün yapmıştır. Cumhurbaşkanımız Ordu’lu hemşehrilerine hitap ederken "Yoldaşım, gönüldaşım, kaderdaşım Ordu." ifadelerini kullanmıştır.Bu aleladede söylemiş bir söz değildir. Cumhurbaşkanımızın Ordu’lulara özel sevgisi ve muhabbeti vardır, Cumhurbaşkanımız miting alanını hınca hınç dolduran kalabalığa ve Ordu’lu hemşehrilerine mesajını net olarak vermiş , Ordu’lu vatandaşlarımız da  mesajı  net bir şekilde almışlardır dedi.

Tomakin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart tarihine kadar tekrar Ordu’ya gelmesinin söz konusu olmadığını da bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.