İkizlerlerin en benzeri Uşak’tan

SANAT 04.06.2018 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2463+ kez okundu.
 

İkizlerlerin en benzeri Uşak’tan

Ünye Belediyesi’nin düzenlediği “Türkiye 5. En Benzer İkizler Yarışması”na Uşak’tan katılan 5 yaşındaki Aynur-Günnur Yüce kardeşler birinci oldu.
Ünye Belediyesi “7. Ramazan Etkinlikleri” kapsamında “Türkiye 5. En Benzer İkizler Yarışması” düzenlendi. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve jüri üyeliklerini Ünye Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Ebru Çelik, Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatih İleri, Neyzen Burcu Karadağ, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Demet Yamak’ın üstlendiği yarışmada ikizler birincilik için yarıştı. Ünyeli ikizler Ahmet ve Talip Aydın kardeşlerin 5 yıl önce sosyal medya üzerinden oluşturdukları grup aracılığıyla başlattıkları etkinliğe, Ünye Belediyesi’nin de destek vermesiyle geleneksel hale dönüşen "En Benzer İkizler Yarışması" bu yıl da yoğun ilgi gördü. Yarışmada 32 ikiz jüri üyelerini etkilemek için sahneye çıktı. Benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizlerin arasında jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı. Yarışmada jüri üyeleri puanları birbirine çok yakın olduğu için 5 ikizi yeniden sahneye çağırarak aralarından birinciyi seçmeye çalıştı. Tekrar sahneye çağrılan ikiz kardeşler arasında 5 yıllık yarışma tarihinde ilk defa tam puan (50) alan ve yarışmaya Uşak’tan katılan 5 yaşındaki Aynur-Günnur Yüce birinci olurken, Samsun’dan katılan 6 yaşındaki Derin-Duru Sağlam 46,5 puanla ikinci ve Ünye'den katılan 4 yaşındaki Berat-Miraç Cömert ise 45 puanla üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren ikizlere jüri üyeleri tarafından kupa, madalya ile çeyrek, yarım ve tam altın hediye edildi. Türkiye’de ilki başararak 5 yıldır yarışmayı düzenleyen Ahmet ve Talip Aydın kardeşler ve yarışmaya verdiği destek için Belediye Başkanı Ahmet Çamyar adına Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren’e plaket verildi. Ahmet ve Talip Aydın kardeşler, "5. defa gerçekleştirdiğimiz yarışmamızı önümüzdeki günlerde festival haline dönüştürmeyi düşünüyoruz. Sosyal medya üzerinden ikizi olan aileler ve ikiz olan insanların bizlere ulaşmasından itibaren yarışmanın Türkiye geneline yayılmasına öncülük edeceğiz. Buradan bizlere desteklerini esirgemeyen Ünye Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyoruz." dediler.  
Ünye Belediyesi’nin düzenlediği “Türkiye 5. En Benzer İkizler Yarışması”na Uşak’tan katılan 5 yaşındaki Aynur-Günnur Yüce kardeşler birinci oldu.

Ünye Belediyesi “7. Ramazan Etkinlikleri” kapsamında “Türkiye 5. En Benzer İkizler Yarışması” düzenlendi.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve jüri üyeliklerini Ünye Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Ebru Çelik, Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatih İleri, Neyzen Burcu Karadağ, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Demet Yamak’ın üstlendiği yarışmada ikizler birincilik için yarıştı.

Ünyeli ikizler Ahmet ve Talip Aydın kardeşlerin 5 yıl önce sosyal medya üzerinden oluşturdukları grup aracılığıyla başlattıkları etkinliğe, Ünye Belediyesi’nin de destek vermesiyle geleneksel hale dönüşen "En Benzer İkizler Yarışması" bu yıl da yoğun ilgi gördü.

Yarışmada 32 ikiz jüri üyelerini etkilemek için sahneye çıktı. Benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizlerin arasında jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı.

Yarışmada jüri üyeleri puanları birbirine çok yakın olduğu için 5 ikizi yeniden sahneye çağırarak aralarından birinciyi seçmeye çalıştı. Tekrar sahneye çağrılan ikiz kardeşler arasında 5 yıllık yarışma tarihinde ilk defa tam puan (50) alan ve yarışmaya Uşak’tan katılan 5 yaşındaki Aynur-Günnur Yüce birinci olurken, Samsun’dan katılan 6 yaşındaki Derin-Duru Sağlam 46,5 puanla ikinci ve Ünye'den katılan 4 yaşındaki Berat-Miraç Cömert ise 45 puanla üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren ikizlere jüri üyeleri tarafından kupa, madalya ile çeyrek, yarım ve tam altın hediye edildi.

Türkiye’de ilki başararak 5 yıldır yarışmayı düzenleyen Ahmet ve Talip Aydın kardeşler ve yarışmaya verdiği destek için Belediye Başkanı Ahmet Çamyar adına Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren’e plaket verildi.

Ahmet ve Talip Aydın kardeşler, "5. defa gerçekleştirdiğimiz yarışmamızı önümüzdeki günlerde festival haline dönüştürmeyi düşünüyoruz. Sosyal medya üzerinden ikizi olan aileler ve ikiz olan insanların bizlere ulaşmasından itibaren yarışmanın Türkiye geneline yayılmasına öncülük edeceğiz. Buradan bizlere desteklerini esirgemeyen Ünye Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyoruz." dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.