İkizce’de Silah Operasyonu

ASAYİŞ 01.06.2021 - 15:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2031+ kez okundu.
 

İkizce’de Silah Operasyonu

İkizce’de yapılan operasyonda bir kişinin evinde çeşitli silahlar ele geçirildi.
Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:     Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan titiz çalışmalar neticesinde, İkizce İlçesinde 27 Mayıs 2021 tarihinde (1) şüpheli şahısın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, (1) adet 9 mm. ruhsatsız tabanca, (1) adet 7,65 mm. ruhsatsız tabanca, (5) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet faturasız kurusıkı tabanca ile bu silahlara ait (107) adet  tabanca fişeği ile (28) adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.   Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.             Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
İkizce’de yapılan operasyonda bir kişinin evinde çeşitli silahlar ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan titiz çalışmalar neticesinde, İkizce İlçesinde 27 Mayıs 2021 tarihinde (1) şüpheli şahısın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, (1) adet 9 mm. ruhsatsız tabanca, (1) adet 7,65 mm. ruhsatsız tabanca, (5) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet faturasız kurusıkı tabanca ile bu silahlara ait (107) adet  tabanca fişeği ile (28) adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.

 

Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

           

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.