İkizce’de köprü çöktü, araç ırmağa uçtu

ASAYİŞ 15.01.2019 - 11:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1423+ kez okundu.
 

İkizce’de köprü çöktü, araç ırmağa uçtu

İkizce’de Kocaman Köprüsü’nün bir bölümünün çökmesi sonucu ırmağa uçan hafif ticari araç içindeki 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İkizce ilçesinde Çandır Şile ve Devecik güzergah yol bağlantısını sağlayan Kocaman Köprüsü’nün bir bölümü 1 Ocak 2019 Salı gece yoğun kar yağışı sonrası çöktü. Zeki Sargı yönetimindeki hafif ticari araç, çöken köprüden ırmağa düştü. Araç içinde bulunan ve yaralanan Kurtuluş Çakır, eşi Hatice, kızları Yasemin ve Emine Çakır Ünye’de çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.   Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 
İkizce’de Kocaman Köprüsü’nün bir bölümünün çökmesi sonucu ırmağa uçan hafif ticari araç içindeki 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İkizce ilçesinde Çandır Şile ve Devecik güzergah yol bağlantısını sağlayan Kocaman Köprüsü’nün bir bölümü 1 Ocak 2019 Salı gece yoğun kar yağışı sonrası çöktü.

Zeki Sargı yönetimindeki hafif ticari araç, çöken köprüden ırmağa düştü.

Araç içinde bulunan ve yaralanan Kurtuluş Çakır, eşi Hatice, kızları Yasemin ve Emine Çakır Ünye’de çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.