İkizce’de iş makinesi ırmağa uçtu

ASAYİŞ 11.08.2018 - 23:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1442+ kez okundu.
 

İkizce’de iş makinesi ırmağa uçtu

Bölgemizde etkili olan sağanak yağmur sonrası dereler adeta coştu. Yoğun yağışlar nedeniyle İkizce’de bir iş makinesi de ırmağa uçtu.
Bölgemizde 8 Ağustos Çarşamba günü etkili olan ve etkisini 9 Ağustos Perşembe günüde sürdüren sağanak yağış sonucu akarsular adeta coştu. Bölgemizin çoğu yerinde olduğu gibi İkizce’de de derelerin debisi normalden kat ve kat yükseldi. İlçesinin ortasından geçen ırmakta da su debisi köprülere kadar ulaşıp taşma seviyelerine geldi. -İş makinesi uçtu- İkizce’de dere ıslahında çalışan iş makinesi, biriken suyun akışını kolaylaştırmaya çalışırken akıntıya kapılarak ırmağa uçtu. Olayda yaralanan olmazken, iş makinesinde maddi hasar oluştu.  
Bölgemizde etkili olan sağanak yağmur sonrası dereler adeta coştu. Yoğun yağışlar nedeniyle İkizce’de bir iş makinesi de ırmağa uçtu.

Bölgemizde 8 Ağustos Çarşamba günü etkili olan ve etkisini 9 Ağustos Perşembe günüde sürdüren sağanak yağış sonucu akarsular adeta coştu. Bölgemizin çoğu yerinde olduğu gibi İkizce’de de derelerin debisi normalden kat ve kat yükseldi. İlçesinin ortasından geçen ırmakta da su debisi köprülere kadar ulaşıp taşma seviyelerine geldi.

-İş makinesi uçtu-

İkizce’de dere ıslahında çalışan iş makinesi, biriken suyun akışını kolaylaştırmaya çalışırken akıntıya kapılarak ırmağa uçtu. Olayda yaralanan olmazken, iş makinesinde maddi hasar oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.